آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۱۶۴۷
هاشمی در گفتگو با دانشجو:

اجرای پروتکل‌های بهداشتی در مراسم محرم خراسان شمالی مطلوب است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اجرای پروتکل‌های بهداشتی در مراسم محرم استان وضعیت مطلوبی دارد و تاکنون تمام دستورات رعایت شده است.
حسین اکبری

سید احمد هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: با وجود آن که خراسان شمالی در حال گذر از موج دوم شیوع کرونا است، اما ما هنوز در وضعیت قرمز هستیم و همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی توصیه می‌شود.

هاشمی با اشاره به آخرین توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی، فاصله گذاری اجتماعی، ماندن در خانه و حداقل جابجایی در سطح شهر‌ها و جاده‌ها و استفاده از ماسک را موثرین‌ترین راه برای پیشگیری از کرونا اعلام کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: بررسی میدانی متخصصان اپیدمی وزارت بهداشت طی شش ماه گذشته موید این نکته مهم است که میزان ابتلا و فوت ناشی از کرونا، ارتباط مستقیم با رفتن به سفر در سطح کشور داشته است و لذا رفتن به سفر به معنی قبول ریسک مبتلا شدن و مبتلا کردن سایر هموطنان به ویرووس کووید ۱۹ است.

وی افزود: قطع زنجیره کرونا با پیشگیری همگانی رخ خواهد داد و اگر عده‌ای قلیلی از افراد نیز مسائل بهداشتی را رعایت نکنند نمی‌توانیم کرونا را شکست دهیم، لذا تمامی شهروندان حضور در منزل را جدی بدانند و در ایام تعطیل به سفر نروند.

هاشمی در انتها با اشاره به برگزاری مراسم ماه محرم گفت: اجرای پروتکل‌های بهداشتی در مراسم محرم وضعیت مطلوبی دارد. البته از قبل هم نسبت به تقید هیئتی‌ها به برگزاری مراسم اطمینان داشتیم و تاکنون تمام پروتکل‌های بهداشتی رعایت شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار