کد خبر:۸۷۱۶۸۸

فعالیت تمام‌وقت ۳ مرکز عرضه بهداشتی دام در تهران

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران گفت: مراکز سه‌گانه عرضه بهداشتی دام این سازمان در روز‌های پنجشنبه ششم، جمعه هفتم و شنبه هشتم شهریور مصادف با روز تاسوعا از ۷ صبح تا ۸ شب یک‌سره باز بوده و به‌صورت تمام‌وقت آماده ارائه خدمات هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید سعید راد با تأکید بر اینکه حفظ سلامت شهروندان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های این سازمان است، اظهار کرد: مراکز مذکور از ابتدای ماه محرم با افزایش تعداد کادر بهداشتی و ارتقای ظرفیت خدماتی به منظور تأمین دام مورد نیاز و نظارت بر عرضه و ذبح آنها، در خدمت عموم شهروندان و عزاداران حسینی هستند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران از فعالیت تمام‌وقت جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام در روز‌های منتهی به عاشورا خبر داد و تأکید کرد: ساعات کار این مراکز در این ایام، ۴ ساعت افزایش یافته و از ۷ صبح تا ۸ شب بدون وقفه مشغول به کار هستند تا شهروندان با آرامش خاطر و آسودگی خیال برای انتخاب و خرید دام مورد نیاز خود اقدام کنند.

گفتنی است نشانی سه جایگاه عرضه بهداشتی دام سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران که به منظور انجام قربانی و ادای نذری به شرح زیر اعلام شده است:

۱- جایگاه منطقه ۴ به نشانی: تهرانپارس، حکیمیه، خیابان سازمان آب (شهید برادران باباییان)، کوچه شیدا

۲- جایگاه منطقه ۱۵ به نشانی: بزرگراه امام رضا (ع)، بعد از گردنه تنباکویی، نرسیده به بازار گل امام رضا (ع)

۳- جایگاه منطقه ۱۸ به نشانی: بزرگراه آزادگان، بعد از ورودی احمدآباد مستوفی، گلستان سوم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار