کد خبر:۸۷۴۶۷۰

تجمع جمعی از معلمان نهضت سوادآموزی مقابل مجلس

جمعی از معلمان نهضت سواد آموزی مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند و همزمان تعدادی از والدین دانش آموزانی که در آزمون سمپاد شرکت کرده بودند در مقابل وزارتخانه آموزش و پرورش جمع شدند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در حالیکه دو روز قبل نیز جمعی از معلمان نهضت سوادآموزی مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کرده بودند، امروز صبح نیز آن‌ها با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی خواستار تعیین تکلیف وضعیت استخدامی خود شدند.

این معلمان که جزو آموزش‌دهندگان نهضت سوادآموزی از سال ۱۳۹۲ به بعد هستند خواستار استخدام و جذب در آموزش و پرورش همچون سایر معلم‌ها در سال‌های قبل شدند.

از سوی دیگر تجمعی نیز در این ساعات مقابل ساختمان مرکزی آموزش و پرورش جریان دارد و والدینی معترض به اعلام نتایج آزمون سمپاد هستند. عمده دلایل آن‌ها این است که برخی سوال‌ها استاندارد نبوده و برخی سوال‌ها با وجود پاسخ غلط اصلاح نشده و برخی سوالات نیز قبل از آزمون لو رفته است و همه این‌ها باعث شده این آزمون اعتبار لازم را نداشته باشد.

این تجمع در حالی صورت می‌گیرد که ۵ روز از آغاز سال تحصیلی گذشته است و برخی والدین می‌گویند تا تعیین تکلیف این آزمون فرزندانشان را ثبت نام نمی‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار