آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۶۲۹۱
معاون اعتبارات بانک پارسیان از اختصاص خط اعتباری ویژه برای استارت آپ ها خبر داد

تسهیلات ۱۰ هزار میلیاردی بانک پارسیان به شرکت‌های دانش بنیان

معاون اعتبارات و بانکداری شرکتی بانک پارسیان در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت‌های صندوق‌های پژوهش و فناوری از دیگر اقدامات بانک پارسیان جهت تسهیل در اخذ وثایق است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین فرزان، معاون اعتبارات و بانکداری شرکتی بانک پارسیان با اشاره به برگزاری جلسه بین دکتر وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با دکتر کورش پرویزیان، مدیرعامل بانک پارسیان، از حمایت تمام قد این بانک از شرکت‌های دانش بنیان خبر داد.
معاون اعتبارات و بانکداری شرکتی بانک پارسیان با بیان اینکه بانک پارسیان با تغییر ساختار اجرایی به حمایت هدفمند از شرکت‌های دانش بنیان خواهد پرداخت، ادامه داد: بانک پارسیان خط اعتباری ویژه‌ای برای شرکت‌های دانش بنیان درنظرگرفته است و پرداخت ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات و صدور ضمانت نامه به ارزش ۳ هزار میلیارد ریال از جمله هدف گذاری‌های صورت گرفته در بانک برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است.
فرزان با اشاره به تغییرساختار دفتر تخصصی شرکت‌های دانش بنیان مستقر در صندوق نوآوری و شکوفایی و افزایش استقلال در تصمیم گیری آن دفتر، عنوان کرد: فعالیت‌های این دفتر که شامل بررسی و تشکیل پرونده‌های اعتباری تا مرحله پرداخت تسهیلات و تعهدات به شرکت‌های دانش بنیان است، به صورت تخصصی دنبال می‌شود.
آنگونه که این مقام مسئول اعلام کرده دفتر نوآوری بانک پارسیان به طور مستقل و سریع به درخواست‌های شرکت‌های دانش بنیان پاسخ می‌دهد.
فرزان در ادامه بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های بالای زنجیره ارزش موجود در شرکت‌های گروه بانک، پارسیان می‌تواند در زمینه‌های سرمایه گذاری‌های مشترک، IPO شرکت‌های دانش بنیان، صدور اوراق صکوک به همراه صندوق نوآوری و شکوفایی، صدور اوراق گام و مشاوره در زمینه ایجاد و توسعه تابلوی نوآوری در بازار سرمایه اقدام کند.
معاون اعتبارات و بانکداری شرکتی بانک پارسیان در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت‌های صندوق‌های پژوهش و فناوری از دیگر اقدامات بانک پارسیان جهت تسهیل در اخذ وثایق است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار