آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۶۸۹۵

ابتلای ۳۲۰۰ نفر به تب مالت در چین

مقامات بهداشتی چین اعلام کردند در پی نشت باکتری تب مالت در یک کارخانه واکسن‌سازی در استان لانجو واقع در شمال غرب چین، افزون بر سه هزار و ۲۰۰ تن به بیماری تب مالت مبتلا شده‌اند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو از گلوبال تایمز، بیش از ۲۱ هزار نفر از روز دوشنبه تا کنون در این استان مسلمان نشین چین مورد آزمایش تب مالت قرار گرفته اند که از این تعداد در مرحله اول آزمایش چهار هزار و ۶۴۶ نفر مثبت شده بود که در نهایت ابتلای سه هزار و ۲۴۵ تن مورد تایید مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های استان گانسو قرار گرفته است.

کمیسیون بهداشت و درمان شهر لانجو مرکز استان گانسو با بیان اینکه تعداد مبتلایان بسیار بیشتر از حد انتظار است که نگرانی گسترده‌ای را در مورد شیوع بیماری و عواقب آن ایجاد کرده است اعلام کرد به بیماران غرامت پرداخت می‌شود.

بر اساس این گزارش، ۱۱ موسسه پزشکی عمومی دارای کلینیک‌های تخصصی در استان گانسو به عنوان بیمارستان جهت انجام آزمایش رایگان و درمان استاندارد به بیماران معرفی شده اند.

گلوبال تایمز در مورد دلیل وقوع این حادثه گزارش کرده است کارخانه داروسازی «جونگمو لانجو» بین تیر و مرداد سال گذشته از ضد عفونی منقضی شده در تولید واکسن ثب مالت استفاده کرده که منجر به نشت مواد آئروسل حاوی باکتری در منطقه شده است.

در این گزارش آمده است که نخستین مبتلایان به این بیماری آبان سال گذشته شناسایی شدند که اکنون افزایش یافته است.

تب مالت نوعی بیماری باکتریایی عفونی است که توسط بروسلا ایجاد می‌شود بر اساس گزارشی که از سوی سازمان بهداشت جهانی منتشر شده، این بیماری می‌تواند از طریق تماس با دام‌های آلوده از جمله گاو و گوسفند منتقل شود، در حالی که احتمال انتقال از انسان به انسان نادر است.

این بیماری می‌تواند باعث تب مداوم، خستگی و درد مفاصل و عضلات شود. بعضی از بیماران دیگر نمی‌توانند به کار‌های سنگین جسمی بپردازند، به همین دلیل معمولاً به عنوان "بیماری انسان تنبل" شناخته می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار