مسئول سازندگی و قرار گاه جهادی بسیج دانشجویی غرب گیلان گفت: در پی بارش باران و وقوع سیل، خسارتها زیادی به شهرستان وارد شده است هم اکنون شهرستان تالش در وضعیت بحرانی قرار دارد.
مصطفی امیریان، مسئول سازندگی و قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی غرب گیلان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: در پی بارش باران و وقوع سیل در گیلان، خسارتها به زیرساختها بهویژه در غرب گیلان وارد شده است؛ به طوری که شهرستان تالش وضعیت بحرانی دارد.
امیریان مطرح کرد: شهرستان تالش از چهار بخش تشکیل شده که با توجه به برآورد گروه به هر چهار بخش براثر سیل خسارت وارد شده که این خسارتها بیشتر در ورودیهای رودخانهها و منازل مسکونی ساکنین بوده که بیشترین حجم خسارت در بخش مرکزی شهرستان است.
مسئول سازندگی و قرار گاه جهادی بسیج دانشجویی غرب گیلان تصریح کرد: سیل منازل تقریبا ۳۰ خانوار را تخریب کرده و در حال حاضر این خانوارها در مساجد و منازل اقوام خود ساکن هستند و با توجه به بررسیهای انجام شده تاکنون دو نفر بر اثر سیل فوت کردند.
وی با اشاره به حضور گروههای جهادی در مناطق سیل زده افزود: در حال حاضر گروههای جهادی از مناطق تالش، رضوانشهر و آستارا حضور دارند و گروههای جهادی از مناطق دیگر برای حضور و کمک رسانی تماس گرفتند؛ اما هنوز وضعیت تالش مشخص باید فرصت را به ما بدهند که برآوردهای اولیه صورت بگیرد.
امیریان در ادامه بیان کرد: برای لایروبی منازل به گروههای جهادی احتیاج خواهیم داشت از جهادگران درخواست میکنم برای حضور در این منطقه با بسیج دانشجویی تالش هماهنگی لازم را داشته باشند.
مسئول سازندگی و قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی غرب گیلان اظهار کرد: متاسفانه وسایل اولیه خانوارها سیل دیده از بین رفتنه است در حال حاضر مردم مناطق سیل زده تالش نیازمند پتو، اقلام خوارکی، سیستم گرمایشی و لباس گرم هستند.
وی گفت: با وقوع سیل ۳۰ جهادگر از تالش، آستار و رضوانشهر در مناطق سیل زده حضور پیدا کردند. وضعیت پل اصلی شهر بسیار بحرانی است با توجه به شرایط آب و هوای تالش و شروع فصل بارندگی امکان تخریب کامل پل وجود دارد.
امیریان تاکید کرد: موضوعی که در این وضعیت بحران مهم است، حل مشکل از سوی مسئولین شهرستان است؛ متاسفانه بعضی از مسئولین شهرستان با حضور در این منطقه به فکر تخریب یکدیگر هستند و راه حلی برای خارج شدن از این بحران ارائه نمیهند.