2 درصد بودجه شهرداري از عوارض نوسازي شهروندان تأمين ميشود
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، سياوش آزادواري با بيان اين مطلب گفت: تاكنون 98 درصد فيشهاي عوارض توزيع شده است و تا فردا همه شهروندان فيشهاي مربوطه را دريافت خواهند كرد.
وي خاطرنشان كرد: بر اساس آمار دريافت شده تا 15 شهريور، 10 درصد شهروندان عوارض خود را پرداخت كردهاند كه پيشبيني ميشود تا پايان شهريور اين آمار افزايش يابد.
مدير كل تشخيص و وصول درآمد شهرداري تهران با اشاره به اهميت نقش شهروندان در پرداخت عوارض و تأمين درآمد پايدار شهرداري اظهار داشت: با توجه به روند سالهاي گذشته، عوارضي كه شهروندان در زمينه نوسازي پرداخت ميكنند 2 تا 3 درصد و در مجموع عوارض كسب و پيشه، نوسازي و بهاي خدمات پسماند 5 درصد بودجه شهرداري را تشكيل ميدهد.
آزادواري با بيان اينكه سالانه 5 درصد به درآمدهاي پايدار شهرداري افزوده ميشود، گفت: بر اساس اين سياست هر سال 5 درصد از سبد درآمدهاي ناشي از ساخت و ساز به سبد درآمدهاي پايدار افزوده ميشود./انتهاي پيام/