آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۷۷۶۶
بهرام قاسمی:

نمایندگان پارلمان فرانسه صدای مظلومیت ملت ایران در مقابل گردن‌کشی آمریکا باشند

سفیر جمهوری اسلامی ایران در دیدار دو تن از نمایندگان پارلمان فرانسه گفت: انتظار می‌رود نمایندگان پارلمان فرانسه با توجه به فشار حداکثری آمریکا و اعمال تحریم‌های ضد بشری، صدای مظلومیت و حقانیت ملت ایران در مقابل گردن‌کشی آمریکا باشند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، خانم «آن ژنوته» رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و فرانسه و «فرانسوا کورمیه» هم حزبی او در مجلس ملی فرانسه از "جمهوری در حرکت"، صبح امروز (سه‌شنبه) طبق قرار قبلی با حضور در محل اقامتگاه سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه با بهرام قاسمی دیدار و درباره روابط و همکاری‌های گروه‌های دوستی پارلمانی ایران و فرانسه، روابط دوجانبه، تحولات بین‌المللی، تحریم‌های ایالات متحده آمریکا و تحولات اخیر در شورای امنیت بحث و تبادل نظر کردند.

در این دیدار در ارتباط با همکاری‌های پارلمانی بین دو کشور مقرر شد با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم امکان تردد و تبادل هیأت، روسای گروه دوستی پارلمانی دو کشور به صورت ویدئو کنفرانس تماس‌های خود را با توجه به آغاز به کار مجلس شورای اسلامی و مشخص شدن رئیس گروه دوستی در پارلمان ایران، برقرار کنند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاریس در این دیدار آخرین تحولات در خصوص سیاست‌های یکجانبه گرایانه آمریکا و شکست‌های مکرر این کشور در پی مخالفت کشور‌های عضو شورای امنیت را تشریح کرد.

بهرام قاسمی در پاسخ به طرح برخی موضوعات مرتبط در حوزه حقوق بشر توسط نمایندگان حاضر در ملاقات، اظهار داشت: توقع آن است که نمایندگان پارلمان فرانسه نظر به احساسات نوعدوستانه و سنت‌های دیرینه فرانسوی که ملهم از تاریخ و فرهنگ این کشور در احترام به استقلال خود و دیگر جوامع هستند و خصوصا با توجه به فشار حداکثری آمریکا و اعمال شدیدترین محدودیت‌ها و تحریم‌های ضد بشری در حوزه دارو و درمان و تجهیزات پزشکی که مصداق جنایت علیه بشریت و به خصوص کودکان می‌تواند تلقی شود، صدای مظلومیت و حقانیت ملت بزرگ ایران در قبال این گونه گردن‌کشی و زیاده خواهی‌های آمریکا باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار