نویسنده کتاب خیابان ۲۰۴ گفت: بنده تعجب میکنم که بعد از چندسال رویکرد این است که به فاجعه منا نپردازیم چون آقایان معتقدند با نپرداختن به آن، موضوع فراموش میشود و مشکل حل خواهد شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کاردانی نویسنده کتاب خیابان ۲۰۴ در مراسم بازخوانی انتقادی روایتهای رسانه های- سیاسی فاجعه منا که با عنوان روایت یک جنایت به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) در محل حوزه هنری برگزار شد، گفت: از همان روز عید قربان سال ۹۴ این سوال در ذهن همه ما به وجود آمد که چگونه در یک خیابان ۲۰۰ متری هفت هزار نفر در عرض ۳۰ تا ۴۰ دقیقه کشته میشوند و این برای ما قابل فهم نبود.
وی افزود: کار مستندنگار این است که به سوالاتی که در ذهنش به وجود میآید پاسخ بدهد و این پاسخ را با مردم به اشتراک بگذارد با این وجود مسائلی در رابطه با فاجعه منا وجود دارد که هم مردم و هم خانوادههای شهدای این فاجعه باید از آن مطلع شوند.
نویسنده کتاب خیابان ۲۰۴ گفت: از همان ابتدا که به سازمان حج و زیارت مراجعه کردم این سازمان لیستی از خط قرمزها را به من داد. به هر روی این درست است که انتقاداتی نسبت به عملکرد سازمان حج و زیارت وجود دارد و دولت میخواهد پیگیری این ماجرا مسکوت بماند، اما با تشکیل هیئت هفت نفره برای شناسایی اجساد سازمان حج و زیارت زحمت خود را کشید به همین دلیل وقتی که کمکهای این سازمان در کتاب خیابان ۲۰۴ گنجانده شد برخورد آنها با بنده تغییر کرد، چون متوجه شدند که من به دنبال متهم کردن آنها نیستم.
کاردانی بیان کرد: سوژه کتاب خیابان ۲۰۴ خیلی دوستداشتنی نیست، چون خیلی احساس افراد را درگیر میکند. به هر روی بنده تعجب میکنم که بعد از چندسال رویکرد این است که به فاجعه منا نپردازیم، چون آقایان معتقدند با نپرداختن به آن، موضوع فراموش میشود و مشکل حل خواهد شد.
وی با انتقاد از ضعف رسانهای در روایت فاجعه منا تصریح کرد: ما در رابطه با کدام حادثه روایت داریم آیا در مورد کشتار حجاج در سال ۶۴ روایتی داریم؟ هرگز نه. به هر روی ما به جای اینکه دغدغههای خود را بگوییم سعی میکنیم آنها را فراموش کنیم.