آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۸۱۱۶

ضرب‌العجل به بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات کرونا/ استانداری تهران: به سازمان بازرسی اعلام جرم می‌کنیم

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با هشدار به بانک‌های استان گفت: در صورت اهمال بانک‌ها در پرداخت تسهیلات کرونا به سازمان بازرسی اعلام جرم می‌شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، حشمت الله عسگری در جلسه با مسئولان بانک‌ها جهت پرداخت تسهیلات کرونایی با اشاره به سهمیه استان تهران، اظهار داشت: با توجه به شیوع کرونا ۱۰ هزار و ۶۴۰ میلیارد تومان تسهیلات کرونایی با سود ۱۲ درصد به استان تهران جهت حمایت از صاحبان تولید و فعالان صنعتی اختصاص پیدا کرده است.

وی ادامه داد: تاکنون ۱۳۹۸ میلیارد تومان از این تسهیلات پرداخت شده و متاسفانه بانک‌ها همراهی لازم برای پرداخت این تسهیلات را ندارند، در حالی که مکاتبات و پیگیری‌های زیادی برای پرداخت تسهیلات و مساعدت بانک‌ها صورت گرفته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با هشدار به مسئولان بانک‌ها عنوان کرد: وضعیت عملکرد فعلی بانک‌ها به رییس جمهور ارسال می‌شود، به علاوه اگر تا پایان هفته بانک‌ها همراهی لازم را نداشته باشند موضوع به صورت قضایی پیگیری می‌شود.

عسگری سپس گفت: بعد از مهلت مقرر، اهمال و کوتاهی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات کرونا به بازرسی ارجاع می‌شود، چراکه پیش از این اعلام شده که بانک‌ها مشکلات خود را اعلام کنند تا روند پرداخت تسهیلات تسریع شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار