نخستوزیر پاکستان با اشاره به اینکه مسلمانان و اماکن مقدس آنان هدف حمله قرار میگیرد و قرآن سوزانده میشود، گفت: باید روزی به نام «ریشهکنی اسلامهراسی» در دنیا نامگذاری شود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «عمران خان» نخستوزیر پاکستان در هفتاد و پنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل با بیان اینکه هند 8 میلیون کشمیری را محاصره کرده و نیروهای بیشتری را به این کشور فراخوانده اظهار داشت: جامعه بین الملل باید در مورد تخلفات جدی در کشمیر تحقیق کند.
نخست وزیر پاکستان گفت: هند اسلامهراسی را در شبه قاره ترویج می کند و باید روز جهانی برای ریشهکنی اسلام هراسی در جهان تعیین شود.
به گفته وی، اماکن مقدس و متبرکه مسلمانان هدف حمله قرار میگیرد، قرآن سوزانده میشود طرحهای جنجالی و اهانتآمیز به پیامبر اسلام توسط مجله فرانسوی شارلی ابدو منتشر میشود.
وی با تأکید بر موضوع کشمیر در این نشست افزود: هند صدها کشمیری بی گناه را به بهانههای مختلف به طور غیرقانونی کشته است.
به گفته وی، تا حل و فصل کامل مسئله کشمیر نمی توان صلح پایدار در جنوب آسیا برقرار کرد. بدترین نقض حقوق بشر در کشمیر صورت میگیرد و شورای امنیت نیز سال گذشته سه مرتبه وضعیت کشمیر را بررسی کرده است.
نخستوزیر پاکستان تصریح کرد: اسلامآباد از مبارزه مشروع مردم کشمیر برای حق تعیین سرنوشت خود حمایت می کند. هند باید موافقت کند اختلافات موجود مطابق قطعنامههای سازمان ملل حل و فصل شود و مردم کشمیر نیز خواستار آن هستند. پس از آن باید بلافاصله محاصره نظامی و سایر محدودیت ها را برطرف کند.
به گفته وی، امروزه برخی کشورها توافقنامههای بین المللی را نقض و اصول اساسی مانند حق تعیین سرنوشت را نادیده میگیرند.
عمران خان تصریح کرد: ما خواهان صلح و ثبات در منطقه هستیم. هیچ کس در دنیا نمی تواند در امان باشد مگر اینکه همه در امنیت باشند.
خان در ادامه یادآور شد: اگر دولت هند هرگونه تجاوزی را علیه پاکستان آغاز کند ، ملت پاکستان به طور کامل پاسخ خواهد داد.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات دولت پاکستان یادآور شد: از زمان روی کار آمدن این دولت، برای پیشرفت مردم تلاش زیادی کرده ایم. در همین راستا بسته 8 میلیاد دلاری مقابله با کرونا و تسهیل و کمک به مشاغل کوچک از جمله اقداماتی است که صورت گرفته و در شرایط کرونا، اقتصاد را نیز بهبود دادیم.
به گفته نخستوزیر پاکستان، سیاست خارجی ما داشتن روابط خوب با همسایگان و حل مشکلات از طریق گفتوگو است. ما می توانیم در این برهه به صلح ، ثبات و حسن همجواری برسیم.
وی گفت: کشورهای ثروتمند نمیتوانند در حالی که از پولشویی حمایت میکنند، در مورد حقوق بشر صحبت کنند.