خيابانهاي قم براي تردد معلولين مناسب نيست
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي استانداري قم، روز گذشته در اين جلسه غلام زاده خيابانها، معابر و اماكن شهر قم را براي تردد جانبازان و معلولين نامناسب اعلام كرد.
وي به مشكلات زياد تردد با ويلچر در سطح شهر اشاره كرد و افزود: جانبازان و معلولين از عزيزترين اقشار جامعه هستند و مناسب سازي محلهاي تردد آنان از ضروريات است زيرا ما در مقابل آنان مسئوليت داريم.
معاون امور عمراني استاندار قم خاطرنشان كرد: اولويت براي مناسب سازي، خيابانها و اماكني است كه آمار تردد جانبازان و معلولين بيش از ساير نقاط است و ساختمانهاي دولتي نيز بدون استثناء بايد مناسب سازي شوند.
غلامزاده با اشاره به پيشرفت هاي سريع تكنولوژي و گسترش خدمات الكترونيكي توسط مراكز اداري و خدماتي، از مسئولين اين دستگاهها خواست با همكاري سازمان بهزيستي و امور ايثارگران، اطلاع رساني دقيق و مطلوبي از خدمات خود به اين قشر از جامعه انجام دهند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: خدمت به اين قشر از جامعه قطعا در درگاه حق تعالي داراي اجر بزرگي است و ما همه خود را خادم جانبازان و معلولين مي دانيم و به اين خدمت افتخار مي كنيم.
معاون امور عمراني استاندار قم با اشاره به عقب ماندگي استان در امر مناسب سازي، سال 89 را شروع اين حركت در استان عنوان كرد و گفت: براي مناسب سازي اماكن و معابر در چند سال گذشته اقدام مهمي صورت نگرفته كه اميدواريم با شروع اين حركت در سال جاري قسمتي ازعقب ماندگيهاي گذشته جبران شود./انتهاي پيام/