شرکتهای «سونی» و «کیوکسیا»، به علت خطر مواجه شدن با خسارات قابل توجه در اثر تحریمهای گسترده آمریکا علیه هوآوی، خواستار دریافت مجوز از واشنگتن برای ادامه فعالیت تجاری با این غول فناوری چینی شدند.
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، شرکتهای «سونی» و «کیوکسیا»، تولیدکننده مموری کامپیوتر، به علت خطر مواجه شدن با خسارات قابل توجه در اثر تحریمهای گسترده آمریکا علیه هوآوی، خواستار دریافت مجوز از واشنگتن برای ادامه فعالیت تجاری با این غول فناوری چینی شدند.
روزنامه نیکی امروز بدون توضیح اینکه چه زمانی درخواستها ارائه شده است، گزارش داد این دو شرکت هنوز از مقامات آمریکایی مجوزی دریافت نکردند.
اگر این دو شرکت نتوانند مجوز لازم را کسب کنند، باید تلاش کنند تا خلا ناشی از خسارت عدم فروش به این تولیدکننده چینی تجهیزات مخابراتی را پر کنند.
هوآوی، دومین خریدار بزرگ سنسورهای تصویری سونی برای گوشیهای هوشمند پس از اپل است و حدود ۲۰ درصد فروش آن را به خود اختصاص داده است.
خسارت ناشی از دست دادن چنین مشتری بزرگی به پی آمدهای پس از شیوع کرونا که به شدت به بخش سنسورهای تصویری سونی آسیب زده، افزوده خواهد شد.
شرکت «کیوکسیا»، دومین شرکت بزرگ سازنده تراشه حافظه (نام پیشین: توشیبا مموری هلدینگز)، ماه گذشته، نسبت به محدودیتهای آمریکا برای هدف قرار دادن هوآوی هشدار داده بود که این اقدام میتواند سبب پر شدن بازار چیپهای حافظه و کاهش قیمتها شود.
این شرکت ها، نخستین شرکتهایی از فهرست بلندبالای تامین کنندگان هوآوی نیستند که تلاش میکنند محدودیتهای امریکا را دور بزنند. برای مثال، «اینتل»، شرکت تولیدکننده چیپ، چنین مجوزی از دولت آمریکا دریافت کرده و آن را در ماه سپتامبر اعلام کرد. به نظر میرسد برخی شرکتهای فناوری دیگر نیز هنوز در انتظار دریافت مجوز هستند نظیر سامسونگ و SK hynix کره جنوبی، کوآلکام آمریکا و SMIC، شرکت بزرگ تولیدکننده چیپ در چین.