کد خبر:۸۸۱۸۷۳

بانک جهانی: کرونا ۱۵۰ میلیون نفر در جهان را به فقر مطلق دچار می‌کند

بانک جهانی هشدار داد برای نخستین بار در ۲۰ سال گذشته به خاطر شرایط پیش‌آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا نرخ فقر در جهان در سال ۲۰۲۰ افزایش خواهد یافت.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، بانک جهانی در گزارش جدید خود هشدار داد که انتظار می‌رود به خاطر شرایط استثنایی پیش آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا، در سال جاری برای نخستین بار در ۲۰ سال گذشته شاهد افزایش نرخ فقر در جهان خواهیم بود.

در این گزارش آمده است که شیوع ویروس کرونا بسته به شدت آن بین ۸۸ تا ۱۱۵ میلیون نفر به تعداد جمعیت فقیر مطلق جهان اضافه خواهد کرد و تا سال ۲۰۲۱ تعداد این افراد ۱۵۰ میلیون نفر افزایش خواهد یافت.

بانک جهانی در گزارش خود نوشته بین ۹.۱ تا ۹.۴ درصد از جمعیت جهان طی سال جاری به خاطر بحران کرونا تحت تاثیر منفی قرار خواهند گرفت.

در صورتی که شیوع کرونا اتفاق نمی‌افتاد انتظار می‌رفت نرخ فقر در جهان به ۷.۹ درصد از سال جاری کاهش یابد.

دیوید مالپاس، رئیس هیأت مدیره بانک جهانی، گفت شیوع کرونا و متعاقبا رکود اقتصاد جهانی ممکن است باعث شود ۱.۴ درصد از جمعیت جهان به فقر مطلق دچار شوند.

وی گفت برای جلوگیری از این اتفاق و کاهش میزان فقر کشور‌ها باید از طریق هدایت سرمایه، نیروی کار و نوآوری‌ها به سمت بخش‌های اقتصادی جدید و فعالیت‌های اقتصادی نوظهور در پساکرونا ساختار اقتصادی متفاوتی را ایجاد کنند.

بانک جهانی پیش‌بینی کرده تا سال ۲۰۳۰ نرخ فقر در جهان به حدود ۷ درصد کاهش خواهد یافت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار