کد خبر:۸۸۳۸۸۶

پوتین: سازمان ملل ساختاری بدون جایگزین است

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در پیامی اعلام کرد که سازمان ملل ساختاری غیرقابل جایگزین برای گفتگو‌های برابر و یکسان است؛ که امکان گفتگو‌های همه‌جانبه و برابر را فراهم می‌کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پوتین در پیامی به مراسمی به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس سازمان ملل گفت: بر این باوریم که سازمان ملل سازمان جهانی بدون جایگزین بوده و هست که امکان برای گفتگو‌های چندجانبه برابر و مشارکت در مسائل مختلف فراروی بشریت را می‌دهد.

پوتین در ادامه پیام خود با تاکید بر حمایت کشورش از سازمان ملل تصریح کرد: روسیه بطور فعالانه از اقدامات سازمان ملل حمایت می‌کند و خواهان تقویت نقش مرکزی و هماهنگ کننده آن در امور جهانی است و از رعایت معیار‌ها و اصول منشور این سازمان دفاع می‌کند.

رئیس جمهوری روسیه با بیان اینکه سازمان ملل متحد باید به تقویت صلح و امنیت جهانی کمک کند اظهار داشت: این سازمان به حل و فصل سیاسی اوضاع بحرانی در مناطق مختلف و تامین شرایط برای توسعه پایدار و دفاع از حقوق بشر کمک می‌کند.

پوتین خاطرنشان کرد: هفتاد و پنج سالگی سازمان ملل با شعار آینده مشترک با تلاش‌های مشترک برگزار می‌شود. فقط با تلاش‌های مشترک می‌توانیم در برابر چالش‌های قرن بیست و یکم و مسائل فرا روی بشریت بایستیم.

گفتنی است روسیه از سازمان ملل حمایت می‌کند و برای تامین نقش مرکزی و هماهنگ کننده آن در امور بین المللی تاکید دارد.

رئیس‌جمهوری روسیه به تازگی در هفتاد و پنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل که به صورت مجازی برگزار شد با تاکید بر حمایت کشورش از تلاش‌های سازمان ملل اظهار کرد: شورای امنیت سازمان ملل باید در جهت منافع همه کشور‌ها حرکت کند.

او برداشته شدن تحریم‌ها و محدودیت‌ها را اقدامی در جهت تقویت اقتصاد جهان و کاهش بیکاری دانست و گفت: نظر ما این است که شورای امنیت باید در جهت منافع همه کشور‌ها با وجود اختلاف‌ها و مواضع متفاوت آن‌ها حرکت کند.

پوتین با تقدیر از سازمان ملل در عملکرد موفق در ماموریت‌هایش در طول دوران شکل‌گیری گفت: با نگاهی به گذشته می‌توان شاهد بود که به رغم همه مشکلات در دوران جنگ سرد تغییرات اصلی ژئوپلتیک و تمامی رخداد‌های امروز عرصه سیاسی جهان سازمان ملل توانسته به ماموریت خود در حفاظت از صلح گسترش توسعه پایدار و و کمک به حل بحران‌های محلی موفق بوده است.

وی همچنین گفت که حق وتو پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل همچنان یک ابزار خاص برای پیشگیری از درگیری‌های جهانی است که بازتاب توازن قدرت است و باید حفظ شود.

پوتین تاکید کرد: چنین حقی برای پنج قدرت هسته‌ای که پیروز جنگ جهانی دوم بودند نشانگر توازن سیاسی و نظامی واقعی تا امروز است. از همه مهمتر این یک ابزار ویژه و خاص است که به جلوگیری از اقدامات یکجانبه کمک می‌کند که ممکن است منجر به رویارویی نظامی مستقیم دولت‌های مهم شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار