آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۳۹۴۱

استقرار جنگنده‌های «اف-۱۶» آمریکا در عربستان

نیروی هوایی آمریکا برای نخستین بار شماری جنگنده «اف-۱۶ فالکون» همراه با پرسنل نظامی را برای پشتیبانی از عملیات هوایی تروریست‌های سنتکام در پایگاه «شاهزاده بن سلطان» در عربستان مستقر کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نیروی هوایی آمریکا از اعزام شماری جنگنده «اف-۱۶ فالکون» خود همراه با پرسنل نظامی به یکی از پایگاه‌های هوایی در عربستان خبر داد.

به نوشته وبگاه «نیروی هوایی آمریکا» گروهی از جنگنده‌های اف-۱۶ سی فالکون و پرسنل پشتیبانی جمعی اسکادران ۷۷ آمریکا طی روز‌های گذشته وارد پایگاه هوایی «شاهزاده سلطان» در عربستان شدند.

به گفته مقامات نیروی هوایی آمریکا این اسکادران که «گمبلرز» نام دارد نقش مهمی در حمایت از ماموریت‌های نیروی هوایی آمریکا در سنتکام و دفاع از نیرو‌های شرکای این کشور در منطقه را با پوشش پشتیبانی هوایی ایفا می‌کند. این نخستین بار است که آمریکا جنگده‌های اف-۱۶ خود را در این پایگاه هوایی در عربستان مستقر کرده است.

فرمانده این اسکادران از آمادگی جنگنده‌های اعزامی برای انجام گشت‌های هوایی، آموزش نیرو‌های شرکا، رفع تهدید‌های امنیتی و همچنین کمک به نیروی هوایی سنتکام خبر داد.

رسانه‌های خبری چندی قبل استفاده بیشتر تروریست‌های سنتکام مستقر در منطقه از پایگاه هوایی شاهزاده بن سلطان برای انجام سریعتر پروسه سوختگیری اشاره کردند. پایگاه هوایی بن سلطان امکان سوختگیری سریع برای بوئینگ سوخت‌رسان «کی‌سی-۱۳۵استراتو» را فراهم کرده است. وظیفه این تانکر‌های سنتکام سوخت‌رسانی به هواپیما‌ها و جنگنده‌های این نیرو‌ها در منطقه است.

یکی از خلبانان تانکر‌های تروریست‌های سنتکام گفته است که اینک پروسه سوختگیری در پایگاه بن سلطان سریع‌تر شده و سوختگیری ۸۵ هزار پوندی در کمتر از نیم ساعت انجام می‌شود. این خلبان آمریکایی در ادامه گفته که این تسهیلات به ما امکان می‌دهد تا توانایی سوخت رسانی را در منطقه فراهم کنیم و عملیات جنگی را ادامه دهیم. «هور برینک» یک مقام نظامی ارشد آمریکایی نیز به اهمیت پروسه سوخت رسانی به جنگنده‌های آمریکا در منطقه اشاره کرده است.

آمریکا از زمان آغاز جنگ یمن از ائتلاف متجاوز به این کشور فقیر عربی حمایت کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار