آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۴۴۹۸
بردبار در گفتگو با دانشجو:

ایجاد فضای تفریحی برای دانش آموزان روستای طزرکش قزوین از سوی جهادگران + عکس

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان قزوین از ایجاد فضای ورزشی و تفریحی برای دانش آموزان مدرسه شهید یاوری روستای طزرکش استان خبرداد.

مهدی بردبار، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان قزوین در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از ایجاد فضای ورزشی و تفریحی برای دانش آموزان مدرسه شهید یاوری روستای طزرکش استان خبرداد.

بردبار مطرح کرد: هفته گذشته تیمی متشکل از ۱۲ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان استان برای خدمت رسانی به مردمان روستای طزرکش اعزام شدند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان قزوین تصریح کرد: در این اردوی جهادی با بررسی‌های انجام شده در روز‌های اول  متوجه مشکلات مدرسه شهید یاوری روستا شدیم.

وی گفت: این مدرسه دیوار کشی و فضای مناسبی برای ورزش و تفریح دانش آموران نداشت با وجود اینکه تقریبا ۴۰ سال از تاسیس این مدرسه می‌گذشت، اما به خاطر درب کوچک مدرسه تا کنون ماشینی نتوانسته بود وارد مدرسه شود به خاطر همین دانش آموزان از امکانات تفریحی بی بهره بودند.

بردبار اظهار کرد: با پیگیری‌های بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان و مطالبه گری که از سازمان نوسازی داشتیم برای مدرسه تامین بودجه‌ای در نظر گرفته شد و با حمایت سازمان نوسازی و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان فضای ورزشی و تفریحی برای دانش آموزان فراهم کنیم.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار