به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابوذر صلاحی، مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی امروز در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه استان با اشاره به تفاهم نامه مشترک بسیج دانشجویی با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء کشور در جهت حل مسائل انقلاب، گفت: بر اساس این تفاهم نامه مقرر شده است بسیج دانشجویی با رویکرد جدید «مسئله محوری» در زمینههای مختلفی با قرارگاه همکاری کند.
صلاحی افزود: مهمترین زمینه همکاری با قرارگاه خاتم، شناسایی و معرفی دانشجویان متخصص، متعهد و بومی استان براساس نیاز قرارگاه برای جذب در پروژههای استانی که در خراسان جنوبی بزودی شروع خواهد شد، است.
مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی گفت: طبق تفاهم نامه مقرر شده است که دانشجویان نخبه، متخصص و متعهد در حوزههای معدن، عمران و رشتههایی که قرارگاه نیاز خواهد داشت را، به آنها معرفی کنیم تا قرارگاه براساس دستورالعملهای داخلی خود این جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی را بکارگیری کند.
صلاحی به تاکیدات مقام معظم رهبری بر ارتباط هر چه بیشتر صنعت با دانشگاه اشاره کرد و گفت: این تفاهم نامه باعث خواهد شد تا رفت و آمد و ارتباط صنعت و معدن با دانشگاه بیشتر شود و انگیزه بیشتری در دانشجویان برای خلق ابتکار و ایدههای جدید به وجود آید.
وی گفت: همچنین دانشجویان نخبه رشتههای مورد نیاز قرارگاه را، برای گذراندن دوره کارآموزی معرفی خواهیم کرد که این باعث خواهد شد تا دانشجویان با کار کردن در محیط واقعی آشنا شوند و زمینهای برای جذب آنها نیز خواهد بود.
مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی معرفی هستههای مسئله محور بسیج دانشجویی به قرارگاه خاتم را از دیگر محورهای تفاهم نامه دانست و گفت: هستههای مسئله محور بسیج دانشجویی برای حمایت از تولید ملی و جهش تولید به قرارگاه کمک خواهند کرد.
صلاحی بازدید اساتید دانشگاههای استان از پروژههای بزرگ و کلان قرارگاه خاتم در کشور در قالب اردوهای «راهیان پیشرفت»، همکاری با قرارگاه در برگزاری نمایشگاه و کارگاههای آموزش مجازی در دانشگاهها در حوزه رشتههای تخصصی و کمک به قرارگاه در ساخت محصولات چند رسانهای توسط دانشجویان را از دیگر بندهای این تفاهم نامه عنوان کرد و گفت: عملیات اجرایی این تفاهم نامه به محض مستقر شدن رسمی قرارگاه در استان آغاز خواهد شد.
وی تاکید کرد: امید است که با ظرفیت دانشجویان متخصص و نخبهای که در استان داریم و ظرفیت بالای قرارگاه خاتم، تعداد زیادی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی استان در رشتههای مورد نیاز قرارگاه از جمله معدن و عمران جذب شوند.
مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی به ظرفیت بالای معادن استان و از طرفی اشتغال پایین در حوزه معدن و بی انگیزه بوده دانشجویان رشتههای معدن اشاره کرد و گفت: امید میرود که این تفاهم نامه بتواند طی دو سه سال آینده تاثیر خود را بر روی بخشی از جامعه دانشجویی نخبه استان بگذارد و باعث ایجاد انگیزه در سایر دانشجویان برای کارو تلاش بیشتر شود.
بهره مندی ۱۸۰۰ دانش اموز از آموزش جهادی دانشجویان
صلاحی همچنین گریزی به برخی دیگر از اقدامات بسیج دانشجویی استان در ایام تابستان امسال اشاره کرد و گفت: سالهای گذشته در تابستان بسیج دانشجویی استان دهها گروه جهادی به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته برای انجام کارهای جهادی اعزام میکرد، اما امسال بدلیل شرایط موجود و ویروس منحوس کرونا این امکان مقدور نبود.
وی گفت: دانشجویان بسیجی دانشگاه فرهنگیان استان امسال اردوی جهادی تابستان خود را به شکل دیگری اجرایی کردند که مورد استقبال و تقدیر مسئولان استان نیز قرار گرفت.
مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با بیان اینکه در تابستان ۹۹ تعداد ۱۹۰ نفر از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان در قالب اردوهای جهادی به روستاهای دوردست در سراسر استان برای کمک به دانش اموزانی که در دوران کرونا بدلیل نداشتن امکانات تدریس مجازی از درس بازمانده بودند، اعزام شدند، گفت: ۱۸۰۰ دانش آموز خراسان جنوبی از خدمات آموزشی این گروههای جهادی در تابستان بهرهمند شدند.
صلاحی گفت: دانشجویان جهادی در این اردوی یک و نیم ماهه تاثیر زیادی بر روی یادگیری دانش آموزان داشتند؛ به طوری که ۴۰ دانش اموز مردودی با تلاش دانشجویان در تابستان یادگیری انها تکمیل و به پایه بالاتر راه پیدا کردند.
مسئول بسیج دانشجویی خراسان جنوبی ضمن تقدیر از فعالیت یک و نیم ماهه دانشجویان جهادگر دانشگاه فرهنگیان برای تثبیت یادگیری دانشجویان مناطق محروم استان در ایام تابستان ۹۹ گفت: کار این دانشجویان آنقدر ارزشمند و بااخلاص بود که اداره کل آموزش و پرورش استان خواهان ادامه این طرح برای مناطقی که به شاد دسترسی ندارند، است.
صلاحی به بخشی از فعالیتهای جمعیت امام حسن (علیه السلام) بسیج دانشجویی استان نیز اشاره کرد و گفت: این گروه دانشجویی نیز طی یک اقدام جهادی در ایام تابستان هر دانش آموز نیازمند به تلاش بیشتر در مناطق حاشیه شهر بیرجند را به چند دانشجو وصل کردند که با ارتباط گیری تلفنی و مجازی پیگیر تحصیل آنها هستند.