آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۴۶۴۲

لغو مجوز ۲ پرواز به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی

رییس سازمان هواپیمایی کشور ۲ مجوز پروازی یکی از شرکت‌های هواپیمایی را به دلیل رعایت نکردن تهویه مناسب هوا در کابین هواپیما و رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی، لغو کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، پیرو بازدید امروز «تورج دهقانی زنگنه» معاون وزیر و رییس سازمان هواپیمایی کشوری از فرودگاه مهرآباد و بازدید از کابین هواپیما‌های پرواز‌های خروجی، ۲ مجوز پرواز یکی از شرکت‌های هواپیمایی مورد بازدید به دلیل رعایت نکردن تهویه مناسب هوا در کابین هواپیما لغو شد.

شرکت‌های هواپیمایی براساس مصوبه ابلاغی سازمان هواپیمایی کشوری موظف به فعال بودن سیستم تهویه هواپیما بر روی زمین در زمان پذیرش مسافر هستند.

زنگنه در جریان بازدید از کانتر‌ها و مراحل پذیرش مسافر در ترمینال‌های ۱ و ۲، ایرساید، اتوبوس‌ها و رمپ فرودگاه مهرآباد و همچنین پرواز‌های در حال انجام برخی شرکت‌های هواپیمایی، اعلام کرد: بازدید میدانی صبح امروز به منظور اطمینان از رعایت دستورالعمل پذیرش حداکثر ۶۰ درصدی مسافر در هواپیما‌ها و دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده به شرکت‌های هواپیمایی صورت گرفت و شرکت‌ها تا زمانی که این دستورالعمل از سوی وزارت بهداشت ملغی نشود، ملزم به رعایت آن هستند و سازمان هواپیمایی کشوری نیز نظارت جدی خواهد داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار