کد خبر:۸۸۵۱۲۰

ترافیک سنگین و پر حجم در ورودی شرقی پایتخت

فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران گفت: هم اکنون تردد انواع وسایل نقلیه از شمال به جنوب محور‌های شرق استان تهران سنگین و پر حجم گزارش شده و خودرو‌ها به مرور در حال عبور از این محور‌های مواصلاتی کشور هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو ایرج کهریزی فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران دقایقی پیش در خصوص اوضاع ترافیکی محور‌های هراز، فیروزکوه، امام رضا (ع) و بزرگراه حرم به حرم، اظهار کرد: هم اکنون تردد وسایل نقلیه از شمال به جنوب محور هراز سنگین، اما پر حجم، اما روان در جریان است و تمام پرسنل پلیس راه با آمادگی صددرصدی در سطح محور‌ها حاضر هستند.

کهریزی گفت: تردد وسایل نقلیه از شمال به جنوب محور فیروزکوه پرحجم و سنگین گزارش شده و خودرو‌ها به مرور در حال عبور از محور‌های مواصلاتی کشور هستند.

فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران با بیان اینکه جلسه خاصی در محور‌های مواصلاتی شرق استان تهران رخ نداده، تاکید کرد: عبور و مرور وسایل نقلیه از دو لاین رفت و برگشت محور امام رضا (ع) و بزرگراه حرم به حرم روان و عادی گزارش شده و خوشبختانه به دلیل عریض بودن این محور‌ها تردد به صورت روان در جریان است.

وی ادامه داد: هموطنان با رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی، مدیریت زمان سفر، حقوق شهروندی و عدم ارتکاب تخلفات حادثه ساز مانند سرعت، سبقت و انحراف به چپ و همچنین رعایت فاصله طولی مناسب نسبت به خودرو‌های جلویی و عدم تغییر مسیر ناگهانی در حین رانندگی می‌توانند سفری ایمن و بدون خطر را برای خود و دیگر هموطنان ما را رقم بزنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار