سریال «خانه امن» به تهدیدات داعش و حمایت کشورهای غربی و کمکهای مالی منطقهای به این گروه تروریستی میپردازد. خط اصلی قصه این سریال سناریوی آمریکا برای ناامنی خانه امن ما، ایران است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، تا به حال در تلویزیون شاهد سریالهای امنیتی زیادی نبودیم و هر آنچه تولید و پخش شده، بیشتر از تخیل نویسنده بهره برده است و واقعیت زیادی در آن ریشه نداشته است.
اما از ۱۰ آبان ماه سریالی تحت عنوان «خانه امن» قرار است از شبکه یک سیما به روی آنتن برود. سریالی در ۵۰ قسمت که داستان آن درباره مامور امنیتی است که به پروندههایی ورود میکند. این سریال براساس پروندههای واقعی و امنیتی به نگارش درآمده است و تولید شده است. احمد معظمی کارگردان این سریال است و حسین تراب نژاد نیز نویسندگی آن را به عهده داشته است.
** سه گانههایی در امتداد یکدیگر
این امکان وجود دارد که فصلهای دو یا سه هر سریالی ساخته شود، اما در مورد خانه امن باید گفت سریالی است که در ادامه دو گانه سارق روح و ترور خاموش ساخته شده و کامل کننده آنها است. این سه سریال ارتباط داستانی بین شان وجود ندارد، اما فضای موجود در آنها تا حدودی شبیه به هم است.
** «سارق روح» و ورود به موضوع فرقههای انحرافی
«سارق روح» نیز به سراغ فرقههای انحرافی رفته بود. این اثر ژانر مهیج و معمایی داشت و برگرفته از یک ایده پژوهش محور بود. این مجموعه به موضوع امنیت نرم و آسیبهای اجتماعی میپرداخت.
** «ترور خاموش» و ماجرای مافیای مواد مخدر
سریال ترور خاموش مافیای موادمخدر را به تصویر میکشید. این سریال چند آسیب اجتماعی جدی را همزمان مورد بحث و بررسی قرار داد، معضلات و ناهنجاریهایی مثل کودک همسری، طلاق، مواد مخدر و حاشیهنشینی.
** احمد معظمی کارگردان این سه گانه
معظمی در این سالها سریالهای بسیاری را کارگردانی کرده است. شاید برای شما هم اتفاق بیفتد، جاده چالوس، سایبر، دیوار شیشه ای، ملکاوان و ...، اما حالا او با خانه امن سه گانه سریال هایش را کاملتر میکند و در کنار فرقههای انجرافی و مافیای مواد مخدر، این بار به سمت ماجراهای نیروهای امنیتی و داعش و ... میپردازد.
** سریالی بر اساس پروندههای واقعی
این سریال بر اساس پروندههای واقعی ساخته شده است و ماجرا برمی گردد به حضور داعش در ایران و ماجرای تروریستی که توسط وزارت اطلاعات خنثی میشود. این سریال به تهدیدات داعش و حمایت کشورهای غربی و کمکهای مالی منطقهای به این گروه تروریستی میپردازد. این سریال امنیتی و جاسوسی، خط اصلی قصهاش سناریوی آمریکا برای ناامنی خانه امن ما، ایران است. همان طرح آمریکایی- عربی که در حقیقت برای ناامن کردن ایران در دستور کارشان قرار داده شده و جزو اهداف شوم و شیطانیشان بود.
** شباهتهای بین «خانه امن» و «ترور خاموش».
اما اگر بخواهیم این سریال را با دو سریال دیگر ترور خاموش و سارق روح قیاس کنیم، باید بگوییم ساختار این سریال شبیه به ترور خاموش است. ماجرا درباره یک پرونده امنیتی است که در کنار آن خانوادههایی درگیر این پرونده شده اند، چه خانوادههایی که مظلوم و قربانی میشوند و چه خانوادههایی که جزو بدمنهای قصه هستند. همچنین در این سریال قصه خانواده نیروهای امنیتی را هم شاهد خواهید بود که تا به حال در سریالهای اینچنینی کمتر به آن پرداخته شده است.
** سریالهایی که تخیل نویسنده بوده است
تا به حال اغلب سریالهایی که در این ژانر ساخته و به پخش رسیده است بیشتر از عنصر تخیل بهره برده اند و کمتر سریالهایی دیدیم که بر اساس واقعیت و به صورت مو به مو به جزئیات یک واقعه بپردازد. اما خانه امن اینطور نیست و به صورت عینی از روی اتفاقهای واقعی ساخته شده است.
** تراب نژاد: از حضور آقای اصفهانی به عنوان مشاور بهره بردیم
«حسین تراب نژاد» نویسنده سریال «خانه امن» که پیش از این نگارش سریالهای شرایط خاص، ترور خاموش، گیله وا، فوق سری، شوق پرواز، هفت سنگ، پرده نشین را به عهده داشته است، در گفتگو با خبرنگار فارس، گفت: خوشبختانه آقای اصفهانی به عنوان مشاور در کنار ما و ناظر پروژه بودند و هر آنچه قابل پخش بود را به ما میگفتند و اینطور نبود که به بخشهایی ورود کنیم که غیر قابل پخش هستند.
این نویسنده همچنین ادامه داد: نگارش این سریال برایم جذاب بود به این دلیل که جنبههای سیاسی آن از بخش امنیتی پررنگتر است و مباحث سیاست بین الملل نیز مطرح میشود. همیشه سریالهایی که به طور صرف به بخش امنیتی ورود داشت برایم جذاب نبود و به همین دلیل این سریال را دوست دارم.
** پرویز فلاحی پور و ایفای نقش قاضی
فلاحی پور تا به حال نقشهای بسیاری را در تلویزیون بازی کرده است. از میان آنها میتوان به بازی تاثیر گذارش در سریال شب دهم اشاره کرد و نقش یاور دلنواز که عاشق و دلباخته رفعت بود و در آخر نیز از عشقی زمینی به عشقی فرازمینی رسید. مرده متحرک، مرد هزار چهره، دلنوازان، در جست و جوی آرامش و ترور خاموش نیز از جمله سریالهای او در این سالها بودند. فلاحی پور جدیت خاصی در بازی هایش دارد که قطعا برای ایفای نقش یک قاضی در سریال «خانه امن» گزینه بسیار مناسبی است.
** حمیدرضا عطایی و ایفای نقشی ادامه دار
عطایی در سریال «ترور خاموش» شخصیت مرتضی را بازی کرده بود و در قالب یک مامور اطلاعاتی که در پایان تصویر یک قهرمان را ارائه داد، ظاهر شد و به قولی قرار است این شخصیت ادامه پیدا کند. اما با توجه به تصاویری که از بازی او درخانه امن منتشر شده است بعید نیست او بخشهایی در نقش یک داعشی حاضر شود.
** حمیدرضا پگاه در نقش مامور امنیتی
یکی از نقشهای اصلی این سریال بر دوش حمیدرضا پگاه است. با من بمان، آوای باران، هست و نیست از سریالهای پگاه در این سالها است. اما او در خانه امن نقش یکی از مامورهای امنیتی را ایفا میکند و از معدود مامورهای امنیتی است که در این سریال به زندگی شخصی اش نیز ورود شده است.
** تصویربرداری در اروپا
از لوکیشنهای این سریال جاسوسی امنیتی میتوان به تهران و بخشهایی در اروپا اشاره کرد. گروه تولید به فراخور قصه میبایست سکانسهای خارجی را با حضور برخی از بازیگران در اروپا مقابل دوربین ببرند.
** امین زندگانی و چالشهای یک مامور امنیتی
امین زندگانی نیز تا به حال در نقش مامور امنیتی دیده نشده است و علیرغم اینکه از این قبیل پیشنهادها زیاد داشته است، اما اولین بار است که نقش یک مامور امنیتی را در قالب یک سریال شبانه بازی میکند و در قالب این نقش دچار چالشهایی خواهد شد.
حمیدرضا پگاه، امین زندگانی، حمید رضا عطایی، پرویز فلاحیپور، سیما تیرانداز، حمید عطایی، سامان صفاری، شهروز ابراهیمی، سپیده خداوردی، سوگل طهماسبی، علیرضا رئیسی، نیلوفر کوخانی، قربان نجفی، ارسطو خوشرزم، کاوه آفاق، روژین رحیمی طهرانی، زهره نعیمی، سامان دارابی و... در این مجموعه ایفای نقش میکنند.