آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۶۷۷۰

روند افزایشی قیمت ارزهای دیجیتال

در حالی که هر روز به شمار مبتلایان به بیماری کرونا در جهان افزوده می‌شود و نگرانی‌های ناشی از شروع موج سوم این بیماری سبب از سرگیری قرنطینه در اکثر کشور‌ها شده، بهای ارز‌های دیجیتالی روند افزایشی داشته است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری مارکت اینسایدر، بهای جهانی بیت کوین در هفته گذشته منتهی به جمعه (۹ آبان) با افزایش ۴ درصدی روبرو شد و به کانال ۱۳ هزار و ۲۸۲ دلار صعود کرد.

گفتنی است بهای این ارز دیجتال در ژوئن ۲۰۱۹ رکود زد و به ۱۳ هزار ۸۸۰ دلار رسید.

در اواسط ژانویه (دی-بهمن) ۲۰۱۸ بهای جهانی بیت‌کوین برای اولین بار وارد کانال ۱۳ هزار دلاری شد. این ارز دیجیتالی محبوب توانست در سال ۲۰۱۹ میلادی در کانال ۱۳ هزار دلاری باقی بماند، اما در اوایل سال ۲۰۲۰ دوباره رو به کاهش نهاد و کم کم در کانال ۱۲ هزار دلاری آرام گرفت.

همچنین براساس داده‌های پایگاه «کوین مارکت کاپ»، سایر ارز‌های دیجیتال نیز روند صعودی داشته اند.

به گزارش اسپوتنیک، ارز اتریوم به ۳۹۰ دلار و ۳۴ سنت رسیده است. ارز ریبل نیز ۲۴۲ دلار معامله می‌شود.

در حال حاضر، کل ارزش کل بازار ارز‌های دیجیتال حدود ۴۰۳ میلیارد دلار برآورد شده است که از این میزان بیت‌کوین ۶۳.۸ درصد از ارزش بازار را به خود اختصاص داده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد دولت‌ها تمایل دارند ارز‌های دیجیتالی در آینده نظام مالی جهان، نقش آفرین نباشند.

در حال حاضر شماری از نهاد‌های معتبر جهانی، زمینه را برای ورود ارز‌های دیجیتالی در نظام مالی خود فراهم آورده اند به عنوان مثال بانک مرکزی روسیه در نظر دارد از سال آینده میلادی طرح پایلوت روبل دیجیتالی را آغاز کند. چین نیز بر این باور است که ارز‌های دیجیتال تاکنون تراکنش‌های اولیه موفقیت آمیزی را تجربه کرده اند.

اتحادیه اروپا نیز می‌کوشد معاملات ارز‌های دیجیتالی را قانونی کند.

به گفته کارشناسان وجود ابهام در خصوص چشم‌انداز اقتصاد جهانی سبب شده است سرمایه‌گذاران، بازار بیت کوین و طلا را به عنوان بازار‌های قابل اطمینان انتخاب کنند.

جذابیت بیت‌کوین و سایر ارز‌های دیجیتال در نیمه نخست سال جاری میلادی تحت تاثیر شیوع کرونا، گوی سبقت را از فلزات گرانبها، چون طلا، نقره و پلاتین ربوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار