کد خبر:۸۸۹۱۲۵

توضیحات پلیس اماکن درباره نحوه فعالیت اصناف در روز‌های کرونایی

معاون نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ درباره ممنوعیت فعالیت اصناف مختلف در شهر تهران در پی شیوع ویروس کرونا توضیحاتی داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ نادر مرادی معاون نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ، با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۹۸ درصد اماکنی که فعالیت آن‌ها ممنوع اعلام شده تعطیل هستند، گفت: تعدادی از واحد‌های صنفی گروه سه و چهار شامل آرایشگاه‌های زنانه، سالن‌های زیبایی، تالار‌های پذیرایی، کافه‌ها، چایخانه‌ها و قهوه خانه‌ها در شهر تهران تعطیل هستند، اما علی رغم اعلام ممنوعیت فعالیت هنوز برخی از این اصناف به کار خود ادامه می‌دهند، زیرا اغلب آن‌ها یا اصلا جواز کسب ندارند و یا به صورت پوششی و زیرزمینی فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: خواهشی که ما از مردم داریم این است که دستورالعمل‌های بهداشتی که برای سلامتی خود آن‌ها اعلام شده را رعایت کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، آن را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند تا در صورت صحت موضوع با واحد متخلف برخورد‌های لازم صورت گیرد.

سرهنگ مرادی تصریح کرد: طی نامه‌هایی که به اتحادیه‌ها و اتاق اصناف زده‌ایم آن‌ها هم اطلاع رسانی‌های لازم را انجام می‌دهند، همچنین در گشت‌های تلفیقی پلیس، معمولا یک عضو از اتحادیه مربوطه به همراه پلیس خواهد بود.

وی بیان کرد: بعضی از مواقع برخی از این واحد‌های صنفی از هر روشی استفاده می‌کنند تا به فعالیت خود بپردازند و زمانی که علت فعالیت آن‌ها را جویا می‌شویم، آگاهی می‌یابیم که شخص مربوطه در فشار اقتصادی و مالی قرار گرفته است و راهی به جزء فعالیت ندارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار