حضور استاندار همدان در مراسم سالگرد شهادت آيت الله مدني
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۹۸۱

حضور استاندار همدان در مراسم سالگرد شهادت آيت الله مدني

بيست و نهمين سالگرد شهادت آيت الله سيد اسد الله مدني با حضور استاندار همدان برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از اداره روابط عمومي و امور بين الملل استانداري همدان، در بيست و نهمين سالگرد شهادت شهيد محراب آيت‌ الله سيد اسدالله مدني، که شب گذشته در مسجد مهديه همدان و با استاندار همدان و تني چند از مديران و مسئولان استاني و مردم ولايتمدار همدان برگزار شد، نائب رئيس مجلس شوراي اسلامي در سخناني اظهار داشت: علماي بزرگي در تاريخ اين استان بوده اند که با دانش و سجاياي اخلاقي و خصايص برجسته انساني فضاي اين شهر و استان را به نور ايمان و تقوا مزين كردند.

حجت الاسلام سيد حسن ابوترابي افزود: فقهاي نامدار اسلام شخصيت‌هايي هستند كه در هر سه حوزه فهم معارف و آراسته شدن به فضائل و خصائص اخلاقي و رفتار برآمده از دين و اخلاق گوي سبقت از ديگران ربوده‌اند تا آنجا پيش رفته‌اند كه قرآن نام آنان را فقيه ناميده است.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: كفر دولت‌هاي آمريكايي و اروپايي را در عمل آنها مي‌بينيم و كسي كه شروع رياست جمهوري خود را با پيام اتحاد با امت اسلامي آغاز كرد امروز در برابر ديدگان اين امت قرآن كريم را به آتش مي‌كشد.

وي ابراز داشت: رسالت پيامبر تبيين، تعريف، توضيح و تفسير آموزه‌هاي قرآن است همچنين تجسم معارف قرآن در عقيده خويش و عينيت بخشيدن به آيات قرآن در اخلاق خود از ديگر وظايف رسول خدا است از اين رو امامان معصوم قرآن ناطق و مبرهن هستند.

ابوترابي‌فرد با بيان اينكه رسالت رسول الله انذار و هشدار به جامعه است، تاكيد كرد: اين شخصيت‌ها قابليت آن را دارند كه بعد از فهم دين رسالت پيامبر را عهده‌دار شوند.

وي تصريح كرد: اگر بخواهيم براي آيت حق و مجاهد في سبيل‌الله آيت‌الله مدني نامي در خور بگذاريم بهترين نام اين است كه او يك منذر واقعي بود و اين انذار نه تنها با سخن بلكه با ديدگان پر اشك و سلوك الهي جامعه را بيم مي‌داد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار