آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۰۵۱۳
با پیگیری دانشجویان؛

مجسمه فردوسی از دانشگاه فردوسی به پارک جنگلی طرق منتقل شد

پیگیری دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد به نتیجه رسید و پروژه نصب مجسمه فردوسی که قرار بود در میدان علوم دانشگاه اجرا شود، به پارک جنگلی طرق منتقل شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیگیری دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد به نتیجه رسید و پروژه نصب مجسمه فردوسی که قرار بود در میدان علوم دانشگاه اجرا شود، به پارک جنگلی طرق منتقل شد.

قرار بود با مشارکت یک خیر دانشگاهی، مجسمه‌ای به ارتفاع ۳۹ متر در میدان علوم دانشگاه فردوسی نصب شود. دلیل مسئولان دانشگاه برای نصب این مجسمه، ایجاد یک نماد عظیم از فردوسی در این دانشگاه بود. اما ایرادات فراوانی به این طرح از سوی دانشجویان و متخصصان شهرسازی مطرح شد.

از جمله این انتقادات، ایجاد اختلال تردد در میدان علوم و عدم تحمل وزن مجسمه در این میدان بود. انتقاد دانشجویان به مسئولان دانشگاه نیز این بود که در شرایطی که بسیاری از مشکلات دانشجویان به دلیل نبود بودجه حل نشده باقیمانده، چرا دانشگاه کمک‌های خیرین را برای حل این مشکلات جذب نمی‌کند.
 
بیشتر بخوانید:
 
محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد درباره انتقال مجسمه به خارج از فضای دانشگاه اعلام کرده است که مالک مجسمه فعلا تصمیم گرفته است تا زمانی که شورای فرهنگ عمومی درخصوص محل نصب مجسمه تصمیمی نگرفته است، این مجسمه به پارک جنگلی طرق منتقل شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار