آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۰۷۶۵

قالیباف: تعارض منافع مشکل بازار سرمایه است / برای تغییر رویکرد آمریکا باید توان داخلی را تقویت کنیم

رئیس مجلس بیان این که مشکلات بازار سرمایه را به برخورد قضایی نمی‌توانیم حل کنیم، تاکید کرد: تعارض منافع که در سطوح و لایه‌های مختلف وجود دارد مانع اصلی حل مشکلات بورس است و باید حل شود.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست مجمع عمومی فراکسیون انقلاب اسلامی با اشاره به بررسی وضعیت بازار بورس گفت: به طور کلی بازار بورس خوب باید دو ویژگی؛ قدرت نقدشوندگی و تامین سرمایه بخش‌های تولیدی را داشته باشد. با بررسی این دو شاخص در شرایط فعلی بازار، می‌توان گفت که امروز بازار بورس در مسیر درست خود نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بازار سرمایه، بازار منحصربه فردی برای کشور محسوب می‌شود، گفت: این بازار با سه بازار دیگر قابل قیاس نیست، بازار سرمایه به این دلیل منحصربه فرد است که ما باید با استفاده از آن خود را از بانک محوری نجات داده و نبود سرمایه گذاری‌های خارجی در اقتصاد کشور را از این بخش جبران کنیم.

وی ادامه داد: دشمن اصلی ما آمریکاست، حال رهبر معظم انقلاب بار‌ها فرمونده اند که راه مبارزه با آمریکا تنها کار است و کار است و کار. از این رو باید برای پیشرفت و توسعه کشور کار کنیم. حال دشمن اصلی کار، نظام بروکراسی است که متاسفانه این مسئله همانند یک اسب سرکش شده که در کنترل هیچکس نیست.

قالیباف با اشاره به شفافیت بازار سرمایه در کشور، افزود: این بازار بسیار شفاف بوده و سیستم بروکراسی در آن وجود ندارد. از طرفی این سوال مطرح می‌شود که آیا مشکلات بازار بورس را باید با برخورد قضایی حل کنیم؛ هرگز. زیرا در سازوکار درونی بورس برقراری نظم وجود دارد و آنقدر این بازار شفاف است که متخلف را تنبیه می‌کند.

رئیس قوه مقننه کشور ادامه داد: نکته قابل تأمل اینکه با شفافیتی که در این بازار وجود دارد، چرا هنوز مشکلات این حوزه حل نشده است؟ در پاسخ باید گفت که تعارض منافع که در سطوح و لایه‌های مختلف وجود دارد.
وی گفت: در دو دهه قبل سهام عدالت یک ذخیره برای انقلاب بود که در مقطع فعلی بخشی از مشکلات اقشار ضعیف را رفع کرد، حال ما در بازار بورس می‌توانیم سرمایه‌های آن‌ها را حفظ کنیم که این صد‌ها برابر از کمک‌های بلاعوض بهتر و بالاتر است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و رویکرد رئیس جمهور منتخب این کشور در قبال ایران بیان کرد: مطمئن باشید که رویکرد آمریکا در قبال ایران با تغییر رئیس جمهور این کشور عوض نخواهد شد، از این رو برای تغییر رویکرد آمریکا باید نگاهمان در جهت تقویت داخل باشد، امروز این ظرفیت در کشور وجود دارد و قطعاً بدون تولید قدرت و پیشرفت در حوزه اقتصادی به عنوان اولویت اول، این تغییر امکانپذیر نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار