آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۱۰۹۳
همزمان با تعطیلی کرونایی؛

بازار طلا و جواهر ۱۵ روز تعطیل است

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام کرد: بازار طلا و کلیه واحدهای صنفی اتحادیه طلا و جواهر تهران از روز شنبه اول آبانماه به مدت ۱۵ روز تعطیل است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ابراهیم محمدولی در رابطه با تعطیلی بازار طلا و جواهر گفت: در پی گسترش بیماری کرونا و رشد مبتلایان و تلفات این بیماری ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیم بر تعطیلی دو هفته‌ای اصناف غیر ضروری را تصویب کرد، لذا طبق ابلاغ فرمانداری و اتاق اصناف کلیه واحد‌های صنف طلا و جواهر تهران از روز شنبه اول آبان ماه به مدت ۱۵ روز تعطیل خواهند بود.

وی افزود: بر این اساس کلیه واحد‌های صنفی این اتحادیه اعم از واحد‌های فروشنده طلا، جواهر، نقره و سکه که در خیابان و یا مجتمع‌های تجاری و حتی بازار تهران فعالیت دارند ملزم به تعطیلی است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن مهم دانستن این برهه زمانی برای سلامتی مردم خاطرنشان کرد: در وضعیت کنونی که آمار مبتلایان و بیماران به کرونا در حال افزایش است، باید کلیه آحاد ملت از جمله اصناف همکاری لازم را برای کاهش تلفات و ریشه کن شدن این بیماری به کار بندند و من از همه اصناف به ویژه همکاران گرامی این صنف که با شکیبایی به مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا اهتمام می‌ورزند تشکر می‌کنم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار