کد خبر:۸۹۲۸۴۵
انبارکی در گفتگو با «دانشجو»:

۷ میلیارد تومان کمک مومنانه بسیج حقوق‌دانان به نیازمندان/ ۷ هزار زندانی تا پایان سال آزاد می‌شوند

رییس بسیج حقوق‌دانان گفت: زمانی که بحث کمک مومنانه مطرح شد سازمان بسیج حقودانان نسبت به این موضوع اقدام کرد که با جمع آوری بسته‌های معیشتی و اهدای آنان به خانواده‌های نیازمند تقریبا ۷ میلیارتومان در مرحله اول هزینه کرد.

سرهنگ سهراب انبارکی رییس بسیج حقوقدانان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: با توجه به اینکه تقریبا از نیمه شعبانن بحث کمک‌های مونانه از سوی رهبر انقلاب مطرح شد و مجموعه سازمان بسیج حقودانان نسبت به این موضوع اقدام کرد که با جمع آوری بسته‌های معیشتی و اهدای آنان به خانواده‌های نیازمند تقریبا ۷ میلیارتومان در مرحله اول هزینه کرد.

وی ادامه داد: در ادامه کار مشاهده شد با بخش قابل توجهی از زندانیانی روبه رو هستیم که دچار محکومیت مالی شدند که استطاعت پرداخت ندارند به همین منظورآزادی زندانیان جرایم غیرعمد چهارم آذر ماه و به مناسبت میلاد با سعادت امنام حسن عسگری (ع) که در هفته بسیج به سازمان بسیج حقوقدانان اختصاص دارد، آغاز شده است و باید بگویم این کار در پوشش تفاهم نامه با رییس سازمان زندان‌ها و هماهنگی با سازمان بسیج استان‌ها صورت گرفت.

انبارکی عنوان کرد: بعد از این تفاهم نامه ما یک ستاد ملی و ۳۲ ستاد استانی راه اندازی کردیم و از ظرفیت اقشار بسیج نیز استفاده شد که انشاالله کمک شود به آزادی زندانیان و این کار از طریق مشاور رایگان حقوقی، انجام صلح و سازش صورت گرفت که بنابراین ما یک جدول زمان بندی را تایین کردیم که اولین ۴ آذر بود همچنین مرحله بعدی مصادف هست با سالگرد سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی، همچنین ۱۵ بهمن مصادف با ولادت حضرت فاطمه (س) بسیج اصناف و هنرمندان اقدام خواهند کرد و همزمان با ولادت مولای متقیان نیز آزادی زندانیان دوباره انجام خواهد شد ۱۹ اسفند هم که مصادف با شهادت امام هفتم شیعیان انشالله ۳۰۰۰ هزار زندانی آزاد می‌شوند.


انبارکی اظهار داشت: مشاوره و وکالت رایگان برای زندانیان و معسران در بند، اهدای کمک‌های حمایتی، معیشتی و مومنانه، احیای کانون‌های صلح و سازش در زندان‌ها و حضور هنرمندان و افراد مشهور در حوزه‌های مختلف هنری و ورزشی از جمله اقداماتی است که برای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد انجام شده است.

رئیس سازمان بسیج حقوقدانان اضافه کرد: جلساتی با رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور و مدیران کل زندان‌ها در استان‌ها داشتیم و تفاهم نامه‌ای را به مرحله امضا رساندیم و بنا شد با استفاده از ظرفیت عظیم مجموعه بسیج حقوقدانان و با کمک بسیج سایر اقشار از جمله بسیج هنرمندان، ورزشکاران، طلاب و اصناف، این اقدام خداپسندانه انجام شود. همچنین به بقیه بسیج اصناف اعلام کردیم و از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد و افراد بانفوذ کمک گرفتیم.

انبارکی اضافه کرد: یکی از اقدامات ارزشمندی که در ایام کرونا آغاز شد، اهدای بسته‌های معیشتی و کمک‌های مومنانه به افراد نیازمند بود و بالغ بر هفت میلیارد تومان در سه مرحله این اقدام انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: سازمان بسیج حقوقدانان یکی از سازمان‌های تابعه بسیج مستضعفین و بنا به ماموریت ذاتی متشکل از قضات، وکلا، سردفتران، کارشناسان رسمی دادگستری، استادان دانشگاه و دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته حقوق است.

رئیس سازمان بسیج حقوقدانان با اشاره به چهار نگاه راهبردی در سازمان بسیج حقوقدانان افزود: در سطح محلی موضوع حقوقیاران و طرح نهضت آگاه‌سازی و برنامه‌های احیای حقوق عامه و معاضدت‌های حقوقی مطرح است. در سطح استانی و ملی طرح‌هایی مانند آزادسازی زندانیان پیگیری می‌شود و در سطح بین‌المللی هم اقدامات ارزشمندی انجام شده است.

وی اضافه کرد: در این میان بحث طلبکاران هستند که با استفاده از موارد فوق از طلب خودشان صرفه نظر کردند به طور مثال ما فردی را داشتیم که از ۷۰۰ میلیون تومان گذشت که برای ما خیلی ارزش‌مند است و امیدواریم همه مردم در این کار ارزشمند اقدام کنند و همه در این شرایط کرونایی شادی هایمان را با هم تقسیم کنیم و اجازه ندیم در یک خانواده غم غضه باشد مردم ایران همواره ثابت کردند در شرایط سخت همیشه کنار هم بودند.

انبارکی گفت: الحمدالله با حضور ایت الله ریسی در راس دستگاه قضا با نگاه انقلابی و جهادی روبه رو هستیم و باید بگویم یک جهش انقلابی خیلی خوبی اتفاق افتاده است مخصوصا در بحث مبارزه به فساد، احیای حقوق عامه، عدالت و بحث شفافیت مالی مسولین خیلی قدم‌های بزرگ برداشته شده است لاشیم در مجموعه بسیج حقوقدانان گام به گام با قوه قضائیه جلو برویم تا بحث منویات مقام معظم رهبری مخصوصا شاخصه عدالت صورت گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار