اختصاص 870 ميليون يورو تسهيلات ارزي براي سه طرح پتروشيمي غرب كشور
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت، كميسيون اقتصاد بنا به پيشنهاد استانداري لرستان، با افزايش سقف تسهيلات و تعهدات كلان به ذينفع واحد در خصوص طرحهاي سهگانه پتروشيمي كاويان، مهاباد و لرستان از 500 ميليون يورو به 870 ميليون يورو موافقت كرد تا از محل منابع داخلي بانك صنعت و معدن تأمين و پرداخت شود.
بر اساس اين مصوبه، پرداخت تسهيلات ارزي مشروط به نداشتن معوقات ارزي- ريالي سهامداران شركت به سيستم بانكي و اعطاي تسهيلات ارزي نيز منوط به اخذ تضمينهاي كافي و اطمينان از بازپرداخت اقساط با نظارت بانك مركزي است.
منظور از ذينفع واحد، اشخاص حقيقي يا حقوقي هستند كه از نظر مالي و مديريتي به نحوي با هم در ارتباط هستند؛ به طوري كه مشكلات مالي هر يك مي تواند موجبات بروز مشكلات احتمالي در بازپرداخت ساير اعضا را فراهم آورد.
با اين مصوبه دولت، مجتمعهاي کاويان، لرستان و مهاباد مشکلي در بخش تامين مالي نخواهند داشت و اواخر سال 1390 به بهره برداري خواهند رسيد.
پرويز داودي، معاون اول رئيس جمهور اين مصوبه را 10 شهريور براي اجرا ابلاغ کرد./انتهاي پيام/