فرمانده نداجا گفت: امروز آنقدر انباشت بزرگی از علم و فناوری و زیرساختها و دانش دفاعی را در دست داریم که هیچ وابستگی به خارج نداریم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش صبح امروز (شنبه) در نشست خبری به مناسبت هفتم آذر سالروز عملیات مروارید و روز نیروی دریایی ارتش، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از بدو تاسیس تاکنون سرشار از روزهای پرافتخار بوده که هفتم آذرماه هم یکی از روزهای پرافتخار آن است که بر تارک دفاع مقدس میدرخشد.
وی افزود: تسلط بر دریا توسط نیروی دریایی ارتش موجب شد تا خاک کشور از طریق دریا مورد محاصره واقع نشود. عملیات شکست حصر آبادان سرآغازش از دریا بود و نیروی دریایی تا به امروز حرکت امنیت ساز خود در دریا را ادامه داده است.
خانزادی با بیان اینکه همگام با پیشرفت انقلاب، نیروی دریایی کار خود را برای ساخت تجهیزات پیش برد و امروز میبینیم هر آنچه که در دریا نیاز داریم را خودمان ساختهایم، گفت: امروز آنقدر انباشت بزرگی از علم و فناوری و زیرساختها و دانش دفاعی را در دست داریم که هیچ وابستگی به خارج نداریم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: امروز ترکیبی از پیشرفتهترین تجهیزات شامل سامانههای کنترل آتش، موشکی، توپخانه، سازههای جدید و پیشرفته و ... را در اختیار داریم.
امیر خانزادی افزود: این ناو امکانات بسیار خوبی برای استقرار تیمهای عملیاتهای ویژه و حمل قایقهای تندرو دارد همچنین امکانات پدافندی بسیار خوبی در این شناور استفاده شده و در روزهای آتی به نیروی دریایی ملحق میشود این شناور میتواند به توان دفاعی نیروی دریایی ایران کمک کند و معادلات دفاعی را در منطقه به هم بزند
وی نیروی دریایی سپاه و ارتش را یک ید واحد دانست و گفت: ماموریتها به صورت بسیار خوبی بین این دو نیرو تقسیم شده است و پیوستگی امنیت با اتحاد میان دو نیروی دریایی ارتش و سپاه برقرار میشود. در دریایی که نیروهای دریایی کشورهای متخاصم جولان میدهند این که بگوئیم نیروهای دریایی در ایران در آن حوزه چه کار میکنند حرف نادرستی است قطعاً این دو نیرو با حضور در آبهای آزاد امنیت و اقتدار را برای کشورمان به ارمغان میآورند
امیر خانزادی در خصوص برگزاری رزمایش مشترک با سایر کشورها گفت: این رزمایشها نتیجه تعاملهای گسترده میان کشورهاست و بر همین اساس نیروهای دریایی کشورهای مختلف در کنار هم قرار گرفته و یک رزمایش را برگزار میکند سال گذشته ما میزبان یک رزمایش مرکب میان ایران روسیه و چین بودیم، اما با فاصله اندک شاهد شیوع بیماری کرونا بودیم که امروز شاهد اوج ان در جهان هستیم البته تعامل نیروهای دریایی همچنان حفظ میشود، اما هیچ ارتباط مستقیمی قرار است با هم نداشته باشیم و ببا پروتکلهای بهداشتی برنامهریزیهای ما به این شکل است که رزمایش در سال جاری برگزار شود البته این بستگی به نوع پیشرفت بیماری کرونا دارد.
وی ادامه داد: کشورهای حاشیه اقیانوس هند در سال گذشته برگزار شود که تحت تاثیر بیماری کرونا قرار گرفت ما آمادگی داریم که در اسفندماه با حفظ رویکرد بدون تماس این رزمایش را برگزار کنیم.
امیر خانزادی در خصوص روند الحاق ناو دماوند گفت: کار ساخت ناو دماوند در شمال در حال طی شدن است این ناو در این هفته به آب انداخته میشود و بلافاصله از آب گرفته میشود و ناو دمتوند حتما تا پایان سال توان دریانوردی را خواهد داشت.