کد خبر:۸۹۵۴۴۷
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام مطرح کرد

هشدار به رانندگان متخلف حمل نهاده‌های کشاورزی

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: سازمان راهداری، کارت هوشمند رانندگان متخلف در حمل نهاده‌های بخش کشاورزی را باطل می‌کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «محمدرضا طلایی» درباره اختلاط نهاده‌های بخش کشاورزی، افزود: هر زمان قیمت نهاده‌ها اختلاف بیشتری در بازار پیدا می‌کند، تخلف صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه کالایی که خریداری می‌شود در مراحل مختلف بارگیری تا انبار آزمایش می‌شود، خاطرنشان کرد: قبل از تخلیه بار از کشتی، سازمان‌های استاندارد، حفظ نباتات و دامپزشکی نمونه برداری می‌کنند و اگر مورد تایید قرار گرفت، اجازه تخلیه بار از کشتی داده می‌شود.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: زمانی که بار از کشتی خارج و در انبار‌ها تخلیه می‌شود با تأیید دامپزشکی، بارگیری و به سمت مقصد حمل می‌شود، بنابراین هیچ مشکلی در زمان بارگیری وجود ندارد.

طلایی با بیان اینکه شرکت‌های واردکننده با شرکت‌های باربری قرارداد می‌بندند، گفت: مشکلی در نهاده‌های وارداتی وجود ندارد؛ حمل بار به صورت فله و در کامیون‌های لبه دار انجام می‌شود و شرکت‌های باربری متعهد هستند بار را سالم به واحد‌های تولیدی برسانند.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور یادآور شد: شرکت‌های حمل و نقل، چون مجوزشان را از سازمان راهداری می‌گیرند، رئیس سازمان راهداری به ما قول داده است اگر گزارش تخلفی به این سازمان بدهیم به سرعت کارت هوشمند راننده باطل شود.

وی با اشاره به این که حدود ۱۶ تا ۱۷ میلیون تن نهاده به کشور وارد و توسط کامیون حمل می‌شود، تصریح کرد: اینکه کنار هر کامیون یک ناظر قرار گیرد. امکان پذیر نیست.

طلایی اضافه کرد: برای جلوگیری از تخلف رانندگان باید در جریمه‌های آنان سخت گیری شود.

احتمال حضور یک شبکه متخلف تغییر مسیر نهاده‌های دامی

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اشاره به اینکه دلالان از اختلاط نهاده‌ها سود می‌برند، گفت: ما با شرکت پیمانکار که قرارداد می‌بندیم، تضامین می‌گیریم. اگر شرکت حمل و نقل تخلف کند پنج برابر قیمت بار جریمه و بار کامیون معدوم می‌شود.

طلایی گفت: احتمال می‌دهیم یک شبکه متخلف، بار نهاده‌های کشاورزی و دامی را در مسیر تغییر می‌دهد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام از واحد‌های تولیدی درخواست کرد تا بار ناسالم را تحویل نگیرند.

گفتنی است، طبق مصوبه اخیر ستاد تنظیم بازار در آذرماه، نرخ هر کیلوگرم ذرت و جو در مبادی ورودی یک هزار و ۷۰۰ تومان، دانه سویا سه هزار ۱۰۰ تومان و کنجاله سویا سه هزار و ۲۰۰ تومان تعیین شد، در حالی که قیمت هر کیلوگرم ذرت بیش از چهار هزارتومان و کنجاله سویا بیش از ۱۵ هزارتومان در بازار آزاد به فروش می‌رسد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار