آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۶۳۰۷

آمریکا: افغانستان یکی از ۱۰ کشور فاسد جهان است

سفارت آمریکا در کابل اعلام کرد افغانستان در میان ۱۰ کشور فاسد جهان قرار دارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سفارت آمریکا در کابل اعلام کرد افغانستان در میان ۱۰ کشوری قرار دارد که به شدت از فساد رنج می‌برد.

سفارت آمریکا در افغانستان در حساب توئیتری خود با اشاره به این موضوع تاکید کرد که جامعه جهانی در مبارزه با فساد در افغانستان متحد است.
 
آمریکا: افغانستان یکی از ۱۰ کشور فاسد جهان است
پیش از این سازمان شفافیت بین‌المللی، گزارش سالانه‌اش را در مورد فساد در ۱۸۰ کشور جهان منتشر کرده و بر اساس آن، افغانستان در سال ۲۰۱۹ میلادی، در میان ۱۰ فاسدترین کشور قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش، سومالی، سودان جنوبی و سوریه، سه کشور دارای بیشترین فساد در جهان شناخته شده‌اند؛ اما افغانستان با کسب ۱۶ امتیاز در شاخصه مبارزه با فساد، یک درجه افت کرده و در جایگاه ۱۷۳ قرار گرفته است.

با این حال «اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان در ششمین کنفرانس سالانه اتحادیه اروپا در زمینه مبارزه با فساد اداری در کابل گفت، در سطح رهبری حکومت برای مبارزه با فساد، اجماع موجود است و برای مبارزه با فساد «کمیسیون مبارزه با فساد را که در ترکیب آن پنج عضو دارد ایجاد شده است.

غنی افزود: کمیسیون مبارزه با فساد اداری به مردم، پارلمان و حکومت پاسخگو خواهد بود.

اما «فیصل کریمی»، استاد دانشگاه درباره مبارزه با فساد در افغانستان گفت: دولت افغانستان در آغاز کار خود در سطح ملی و بین المللی تعهد سپرده بود که با فساد اداری مبارزه جدی می‌کند، اما حکومت در امر مبارزه با فساد اداری ناکام بوده و با گذشت هر سال فساد در ادارات دولتی و غیر دولتی این کشور بیشتر شده است.

کریمی تاکید کرد: افزایش ناامنی، حیف و میل بودجه ملی و مقرری‌های سلیقه‌ای از جمله موارد برجسته فساد اداری در افغانستان شمرده می‌شود که با گذشت هر روز بیشتر می‌گردد.

آمریکا در سال ۲۰۰۱ به بهانه مبارزه با تروریسم به افغانستان حمله کرد و، اما پس از ۲۰ سال جنگ در این کشور میراث آن برای مردم افغان ناامنی و کشتار بیشتر و قرار گرفتن در میان کشور‌های فاسد شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار