
وقوع زمین لرزهای به بزرگی ۴.۴ ریشتری در عمادده
فرماندار لارستان از وقوع زمین لرزهای به بزرگی ۴.۴ ریشتری در شهر عمادده در بخش صحرای باغ این شهرستان خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرماندار لارستان از وقوع زمین لرزهای به بزرگی ۴.۴ ریشتری در شهر عمادده در بخش صحرای باغ این شهرستان خبر داد.
جلیل حسنی بیان کرد: ساعت ۱۷ دقیقه بامداد شنبه ۲۲ آذر، زمینلرزهای با قدرت ۴.۴ ریشتر در عمق ۱۳ کیلومتری زمین، در نزدیکی عمادده، یکی از شهرهای بخش صحرای باغ شهرستان لارستان حادث و ثبت شده است.
او افزود: در گزارشهای ارسالی از سوی دهیاران و بخشداران که ساعات اولیه پس از وقوع زلزله یاد شده، انجام شد، خوشبختانه موردی مبنی بر خسارت جانی و مالی اعلام نشده است و به همین دلیل نیازی به اعزام تیمهای ارزیاب در مناطق روستایی و عمادده نبود.
فرماندار لارستان خاطرنشان کرد: اگرچه نیازی به انجام عملیات امدادی در عمادده وجود ندارد، اما نیروهای امدادی در حالت آماده باش قرار دارند.
منبع: ایسنا
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.