به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، افشای دستمزد میلیاردی محسن تنابنده که بنا بود برای ساخت فصل هفتم «پایتخت» به روایتی ۵ میلیارد و به روایت دیگری ۶ میلیارد تومان دستمزد بگیرد، با واکنش گسترده رسانهها و سایتهای خبری مواجه شد.
اما در این میان تنابنده جای اینکه درباره این موضوع توضیح روشن یا شفافی بدهد، موضوع را به بازیهای سوخته سیاسی که دیگر مشتری ندارد چسباند و علی رغم اینکه هربار در فصلهای گذشته از هر موقعیتی استفاده میکرد تا سانسورگری و غیرمردمی بودن صداوسیما را به رخ بکشد، این بار ضمن دفاع از صداوسیما در بیانیهای که در فضای مجازی منتشر شد، نوشت:
لطفا دست از تخریب و عقیم سازی بردارید..
پایتخت به عشق مردم ساخته و به خواست مردم ادامه پیدا کرده است و در حد سوادمان ایینهای بوده در برابرجامعه با تمام کاستی هایش که به آن واقفم، تلاش شما هم همه این بوده که با مسموم کردن فضا و معنا سازیهای بیهوده و استخراج مفاهیم عجیب غریب از پایتخت دستاویز و ملعبهای بسازید برای انتقام گیری هاتون از جناح مخالف یا ابراز وجود آن هم با نسبت دادن نظراتتان به مردم که هیچگاه هم رای با شما نبوده .. بگذریم
هموطنان عزیزم امسال هم علارغم (علی رغم) فرصت بسیار کوتاه تا نوروز و به رغم همکاریهای سازمان و توافقات صورت گرفته تلاش کردیم مقدمات پایتختی جدید و در خور شان شما بسازیم که شرایط مهیا نشد، یعنی من توانشو نداشتم و از همین جا از محضر همتون عذر خواهی میکنم تا فرصتی دیگر و فضایی پالوده تر،
(با احترام و تشکر از همه جراید و رسانههای خبری مخالف و موافق و منتقدینی که دغدغه کمال و رشد و پیشرفت آثار را دارند)
به گزارش فارس، این سخنان تنابنده در حالی مطرح شده که او پیش از این هم چندین بار به واسطه نقدهایی که بر سریال «پایتخت» وارد شده بود، از تلویزیون خداحافظی کرده، اما دوباره برگشته بود و حالا باید دید شیوه جدید او برای بازگشت و ساخت فصل جدید چیست؟
همچنین همان طور که گفته شد، تنابنده با طرح موضوعات سیاسی این بار هم از دادن پاسخ شفاف و صریح شانه خالی کرده است. اینکه رسانهها نسبت به دستمزد غیرمتعارف یک بازیگر اعتراض کنند، موضوعی نیست که به ماجراهای سیاسی ارتباطی داشته باشد. رسانهها فقط خواستند بدانند که آیا محسن تنابنده این دستمزد را درخواست کرده یا خیر؟ پاسخ به این سوال هم این همه آسمان و ریسمان بافتن و طفره رفتن ندارد.
نکته بعدی قراردادی است که بنا بود سازندگان پایتخت با تلویزیون داشته باشند. در حقیقت به صراحت میتوان گفت که یک بعد زیاده خواهی افرادی نظیر تنابنده به واداداگی مدیران رسانه ملی در مقابل نام و شهرت چنین افرادی صورت میگیرد. کار به جایی میرسد که خلاء ایده و فیلمنامههای جدید آنها را مجبور میکند تا به هردستاویزی چنگ بزنند برای تجربههایی که شده و ریسکی برای ساخت آثار جدید با موضوعات جدید نمیکنند. تا جایی که در همین بلبشوی کسری بودجه صداوسیما، مدیران تصمیم گرفته اند فصل ۷ و ۸ پایتخت را با بودجه ۵۰ میلیارد تومانی در دو سری ۷ و ۲۳ قسمتی بسازند! خبرنگار فارس در تلاش است تا در روزهای آینده با بررسیهای بیشتر میزان دستمزد محسن تنبانده را برای فصلهای قبلی سریال هم منتشر کند.
در نهایت باید دید حمید شاه آبادی معاون سیما و علی عسکری رئیس سازمان صداوسیما در مقابل این ماجرا چه تصمیمی خواهند گرفت؟ آیا میتوانند پایتخت را با محتوای سالم و همچنین هزینههای معقول به تلویزیون برگردانند یا سریال جایگزینی را برای نوروز انتخاب میکنند.