کد خبر:۸۹۷۹۵۲
به همت بسیج دانشجویی فردوس؛

پویش «یلدای همدلی» به همت دانشجویان دانشکده فنی فردوس راه‌اندازی شد

بسیج دانشجویی دانشکده فنی فردوس پویشی با عنوان یلدای همدلی با هدف کمک به خانواده‌های کم‌برخوردار در شب‌های آخر پاییز راه‌اندازی کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشکده فنی فردوس پویشی با عنوان یلدای همدلی با هدف کمک به خانواده‌های کم برخوردار در شب‌های آخر پاییز راه اندازی کرده است.

این پویش در قالب طرح دانشجویی توشه به دوشان برنامه ریزی شده و قرار است دانشجویان در تهیه بسته‌های مواد غذایی و توزیع بین خانواده‌های نیازمند مشارکت کنند.

علاقه‌مندان به شرکت در این پویش دانشجویی می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت ۵۸۵۹۸۳۱۱۲۸۵۰۹۰۲۲ به نام علی نظری مقدم واریز کنند.
آماده//// دانشجویان دانشکده فنی فردوس پویش «یلدای همدلی» را راه اندازی کرده‌اند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار