کد خبر:۸۶۳۹۴۴
آخر هفته با استان ها|

اشک و لبخند‌های دانشجویان در یک هفته گذشته / کرونا تابستان دانشگاه‌ها را بی رونق کرد!

هفته‌ای که گذشت خبر‌های مختلفی در استان‌ها رخ داد؛ از بازگشت اراضی جنگلی گرگان به سازمان منابع طبیعی با پیگیری قرارگاه احمدی روشن گلستان تا ضرب الاجل دانشگاه‌ها برای تخلیه خوابگاه‌های دانشجویی.
 

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ عرفان توانا؛ * تابستان در روز‌های داغ آن سپری می‌شود، کرونا همچنان در همه جا جولان می‌دهد و زندگی مردم را تحت تأثیر قرار داده است. دانشگاه‌ها نیز از این فضا دور نبوده اند، ترم‌های تابستانی که کاملا مجازی شدند و کلاس‌های عملی هم که قرار بود، حضوری باشد، با موج دوم کرونا، یا برگزاری شان لغو شد یا در برخی دانشگاه‌ها به صورت مجازی برگزار می‌شود.
 

خوابگاه‌های تخلیه نشده دانشجویان

بلاتکلیفی دانشگاه‌ها در برگزاری کلاس‌های عملی یا لغو شدن این کلاس‌ها باعث شد تا دانشجویانی که وسایل خود را در خوابگاه گذاشته و به شهر و دیار خود بازگشته بودند، با مشکلاتی مواجه شوند. در صورت برگزاری کلاس‌های عملی، دانشگاه‌ها نیاز به اتاق‌های بیشتری داشتند تا بتوانند دانشجویان را در اتاق‌ها به صورت دو نفره یا تک نفره اسکان دهند. از طرف دیگر ضدعفونی یا تعمیر برخی خوابگاه‌ها باعث شد تا مدیران دانشجویی دانشگاه‌ها اطلاعیه‌هایی درخصوص تخلیه خوابگاه‌ها صادر کنند. تفاوت شرایط امسال با سال‌های گذشته در این است که هرساله دانشجویان با پایان یافتن امتحانات، وسایل خود را به انبار خوابگاه تحویل داده و به شهر خود بازمی‌گشتند. اما امسال دانشجویان باید به دانشگاه بازگردند و اتاق‌ها را تخلیه کنند. از همین رو، از سوی دانشگاه‌های مختلف فراخوان‌هایی برای این موضوع منتشر شد. 
 
بیشتر بخوانید:

 

فعالیت تشکل‌های دانشجویی نیز با توقف‌هایی رو به رو شد؛ اردو‌های جهادی را لغو کردند و بنابراین فعلا برگزاری اردو‌های جهادی در فصل تعطیلات دانشجویان هم متوقف شد. به همین دلیل در برخی از استان ها، اردو‌های جهادی با تغییری استراتژیک به شکل دیگری برگزار می‌شوند.

 

به طور مثال دانشجویان بسیجی کاشان تصمیم گرفتند که بخشی از درآمد روزانه خود را به جمع آوری کمک‌های مردمی اختصاص دهند. در زمان برگزاری اردو‌های جهادی، دانشجویان از کار و بار خود می‌زدند و چند روزی را در مناطق محروم و کم برخوردار خدمت رسانی می‌کردند؛ حالا قرار است همان روزها، بخشی از درآمد و دستمزد خود را به مردم کم بضاعت اختصاص دهند.

تیتر جمعه ///// اشک و لبخند‌های دانشجویان در یک هفته گذشته / کرونا تابستان دانشگاه‌ها را بی رونق کرده است

در بوشهر دانشجویان تصمیم گرفتند که به صورت داوطلبانه در بیمارستان‌های استان خدمت کنند. این موضوع را قرارگاه فرهنگی نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر به صورت فراخوان اعلام کرده و از دانشجویان دعوت کرده است تا به این صورت یاری گر کادر درمان در این ایام کرونایی باشند.

 

دانشجویان سمنانی نیز دومین دوره پویش همدلی کریمانه و کمک مومنانهو با هدف تهیه و توزیع بسته های مواد غذایی بین نیازمندان در این ایام کرونایی راه اندازی کردند تا در کنار مردم نیازمند باشند. 
 
همزمان با شیوع کرونا، گروه های مختلف جهادگر در سراسر کشور اقدام به تولید و توزیع بسته های بداشتی شامل ماسک، دستکش و شیلدهای بهداشتی بین کادر درمان شهرستان ها و همچنین مردم کم برخوردار می کردند. این اقدام را جهادگران دانشجو در رامهرمز ادامه دادند و هزار ماسک و دستکش هم بین درمان گران و هم مردم کم برخوردار این شهرستان توزیع کردند. 
 
بیشتر بخوانید:

 

بازگشت اراضی ملی به ملت

شیوع کرونا مسائل مرتبط با خصوصی سازی ها، سوءمدیریت مسئولان منطقه‌ای و شهری یا حتی در سطح کلان را تغییر نداد و به همین جهت، فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی در این زمینه همچنان ادامه داشت.

این هفته خبر خوبی منتشر شد مبنی براینکه پیگیری‌های قرارگاه شهید احمدی روشن گلستان به بار نشست و دیوان عالی کشور رأی نهایی را برای پرونده قضات سابق گلستان صادر کرد.

این قاضیان و کارمندان دادگستری گلستان در سال‌های گذشته با پرونده سازی و به صورت غیرقانونی بخشی از اراضی جنگلی نزدیک گرگان را سند دار کرده و این اراضی ملی را تبدیل به ملک شخصی کرده بودند. با رأی دیوان عالی کشور این اسناد باطل شد و اراضی جنگلی این منطقه دوباره به عنوان بخشی از اراضی ملی شناخته شد.
 

بلاتکلیفی فرسایشی اهالی هپکو

اما کارگران هپکو همچنان در تب و تاب واگذاری ناگهانی این شرکت به سازمان تأمین اجتماعی و بلاتکلیفی به سر می‌برند. پس از انکه هیات وزیران، مصوب کرد که هپکو همراه با چند شرکت دیگر به سازمان تأمین اجتماعی، باعث شد ایجاد نگرانی‌هایی برای کارگران آن شد. چراکه هیات وزیران هیچ تصمیمی برای بازگشت رونق تولید در مصوبه خود اعلام نکرده بودند.
تیتر جمعه ///// اشک و لبخند‌های دانشجویان در یک هفته گذشته / کرونا تابستان دانشگاه‌ها را بی رونق کرده است

کارگران تجمع کردند و نسبت به سوءمدیریتی که این روز‌های شرکت را رقم زده، اعتراض کردند. نامه نگاری‌های کارگران با مسئولان کشوری و استانی آغاز شد. آنان از وزیر کار و تعاون خواستند تا تکلیف هپکو را هرچه سریعتر مشخص کند. از طرفی از استاندار مرکزی هم مطالبه شفافیت در عملکرد هپکو را داشتند و به نمایندگان مجلس نامه زدند که چرا نسبت به وضعیت این روز‌های شرکت کاری نمی‌کنند. مساله هپکو همچنان ادامه دارد و دولت خود را موظف به پاسخگویی درباره آن نمی‌داند.
 
حتی رئیس قوه قضاییه نیز این موضوع را از مسائل مهم کشور می‌داند و در ارتباط تصویری با روسای دادگستری استان‌های مرکزی و هرمزگان از دولت مطالبه کرد که وضعیت این شرکت را هرچه سریعتر معلوم کند. 
 
بیشتر بخوانید:


 

غیزانیه، هفت تپه و دانشجو

دانشجویان اهوازی هم با وجود شیوع بیشتر کرونا از مشکلات مردم غیزانیه و هفت تپه غافل نشدند. جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اهواز از مراحل آبرسانی در غیزانیه بازدید کرده و گزارش بازدید خود را منتشر کردند. 

 

از  طرف دیگر، گروهی از دانشجویان نیز مصائب خصوصی سازی هفت تپه را به صورت موشن گرافی درآورده و برای آگاهی عموم مردم از وضعیت این شرکت منتشر کردند. 

 

بیشتر بخوانید:



 

آتش به جان زاگرس

آتش سوزی در جنگل های زاگرس هم ادامه داشت. چندین هفته است که آتش به جان جنگل‌های زاگرس در استان کهگیلویه وبویراحمد افتاده و با وجود تلاش بی وقفه مردم، گروه‌های جهادی، فعالان محیط زیست و سپاه شاهد شعله ور شدن مجدد آتش در مناطق مختلف جنگل‌های این استان هستیم. حالا گروه های مردمی بیشتر از قبل پای کار آمده اند تا هرچه زودتر جنگل های این خطه را از آتش خالی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار