کد خبر:۸۹۸۰۲۸

یاقوتی: ۱۴ میلیون نفر از مزایای برق رایگان بهره‌مند شده‌اند/۷۶ درصد از قبوض برق خانگی صادر شد

مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکین شرکت توانیر گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده، مشترکان کم‌مصرف مشمول تخفیف ۱۰۰ درصدی به حدود ۱۸ درصد از ۲۲.۳ میلیون قبض صادر شده می‌رسد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عبدالامیر یاقوتی، مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکین شرکت توانیر، با اشاره به این نکته که تاکنون ۲۲ میلیون ۳۳۵ هزار قبض برق در دور آبان و آذرماه صادر شده است، گفت: با پایش ۷۶ درصدی قبوض مشترکان خانگی برق نزدیک به ۲۲ درصد از این مشترکان در رده کم مصرف طبقه‌بندی شده‌اند.

*۱۴ میلیون نفر مشمول قطعی تخفیف ۱۰۰ درصدی برق

مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکین شرکت توانیر با اشاره به این نکته که همه این ۲۲ درصد مشمول تخفیف ۱۰۰ درصدی نمی‌شوند، گفت: براساس آمار بدست آمده تا کنون با کم کردن آمار واحد‌های مسکونی خالی و سکونت‌گاه‌های غیر رسمی از آمار مذکور، مشترکان کم مصرف مشمول تخفیف ۱۰۰ درصدی به آمار ۱۸ درصد از ۲۲.۳ میلیون قبض صادر شده می‌رسد.

وی در بیان این نکته که ممکن است بخش از مصرف برق مندرج در قبض مشترکان مشمول تخفیف ۱۰۰ درصدی برق مربوط به قبل از آبان و آغاز طرح برق امید باشد، گفت: ممکن است بخشی از هزینه برق مشترکان کم مصرف که پس از آبان ماه است شامل تخفیف ۱۰۰ درصدی شود و مشترکان کم مصرف باید هزینه مرتبط با قبل از آبان‌ماه را پرداخت کنند.

*نتایج تکمیلی در هفته دوم دی ماه ارائه می‌شود

یاقوتی با اشاره به مشترکان آمار مرتبط با مشترکا ن پرمصرف برق، تاکید کرد: تعداد مشترکان پر مصرف نسبت به سال گذشته با ۱۲ درصد کاهش مواجه شده است.

این مقام مسئول در بیان زمان تکمیل آمار و اطلاعات اولین دوره قبوض پس از اجرای طرح برق امید گفت: تا ۱۰ دی ماه اطلاعات تکمیلی دوره آبان و آذرماه سال جاری تکمیل شده و نتایج قطعی اولین دوره صدور قبوض برق پس از اجرای طرح برق امید بیان خواهد شد.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار