توزیع ۳۳ هزار قلم انسولین در داروخانه‌های مرکزی هلال احمر
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۸۵۷۸
سرپرست سازمان تدارکات پزشکی اعلام کرد

توزیع ۳۳ هزار قلم انسولین در داروخانه‌های مرکزی هلال احمر

سرپرست سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر گفت: از ابتدای آذر ماه حدود ۳۳ هزار قلم (pen) انسولین میان داروخانه‌های هلال احمر توزیع و در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفته است.
توزیع ۳۳ هزار قلم انسولین در داروخانه‌های مرکزی هلال احمر
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا عسکری با اشاره به توزیع سراسری انسولین در داروخانه‌های هلال احمر، گفت: از ابتدای آذرماه حدود ۳۳ هزار قلم (pen) انسولین در میان داروخانه‌های هلال احمر توزیع و در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفت و در حال حاضر حدود ۱۶ هزار قلم (pen) انسولین هم در داروخانه‌ها موجود بوده و به صورت پیوسته در حال توزیع است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۰ نوع انسولین موجود است، افزود: این ۱۰ نوع انسولین در حال پخش در داروخانه‌های جمعیت هلال احمر است.

سرپرست سازمان تدارکات پزشکی درباره موجود اقلام دارویی و درمانی در داروخانه‌های هلال احمر، تاکید کرد: اقلامی که رو به اتمام بود از طریق بخش‌های معتبر در حال توزیع است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی با اشاره به پایان توزیع واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌های جمعیت هلال احمر، گفت: با توجه به واکسن اختصاص یافته به هلال؛ این واکسن‌ها در داروخانه مرکزی هلال احمر و داروخانه هلال احمر تهرانپارس توزیع شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار