کد خبر:۸۹۸۷۴۳

شروط «ساف» برای از سرگیری روابط با آمریکا

کمیته مرکزی سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) در نشستی شروط خود را برای ازسرگیری روابط با آمریکا اعلام کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، کمیته مرکزی سازمان آزادیبخش فلسطین «ساف» شنبه شب (دیشب) نشستی را به ریاست «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان در رام‌الله برگزار کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری «سما»، در این نشست بر ضرورت تعهد کامل به مصوبات نشست پیشین دبیران کل گروه‌های فلسطینی (در تاریخ ۳/۹/۲۰۲۰) و نیز نشست استانبول مبنی بر برگزاری پشت سر هم انتخابات شورای قانونگذاری، ریاست تشکیلات خودگردان و شورای ملی تأکید شد.

کمیته مرکزی ساف در ادامه بر ضرورت ادامه کار برای سروسامان دادن به اوضاع داخلی و تقویت وحدت ملی در چارچوب ساف و بر اساس برنامه و اصول ملی تأکید کرد، اصولی که بر حق فلسطین در تعیین سرنوشت، پایان اشغالگری در اراضی ۱۹۶۷ و ایجاد کشور فلسطین با مرکزیت قدس و نیز حل مسأله آوارگان بر اساس قطعنامه ۱۹۴ تأکید می‌کند.

در این نشست بر عدم تسلیم شدن در برابر فشار‌های آمریکا که به دنبال تحمیل دیدگاه خود و نادیده گرفتن حقوق ملت فلسطین و امت عربی چه در فلسطین، جولان سوریه یا اراضی لبنانی است، نیز تأکید شد.

کمیته مرکزی ساف سپس اعلام کرد، تشکیلات خودگردان روابط خود را با آمریکا از سر می‌گیرد اگر دولت جدید این کشور مواردی را که اعلام کرده، عملی کند؛ این موارد شامل بازگشایی دفتر ساف در واشنگتن، بازگشایی کنسولگری آمریکا در قدس شرقی، رد اشغال کرانه باختری، شهرک‌سازی و ازسرگیری کمک‌ها به ملت فلسطین از جمله حمایت از «آنروا» و راهکار دو دولتی، کار با جامعه بین‌المللی برای احیای روند صلح در غرب آسیا با برگزاری نشست بین‌المللی.

به دنبال شناسایی شهر قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی از سوی دولت دونالد ترامپ در دسامبر ۲۰۱۷، «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین همه روابط خود با آمریکا را قطع کرد و این کشور نیز در مقابل، به کمک‌های مالی و حمایت‌های سیاسی خود از تشکیلات خودگردان پایان داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار