کد خبر:۸۹۹۵۳۶
سامه یح در گفتگو با دانشجو:

قانون تعرفه گذاری پرستاری ۱۴ ساله اجرایی نشده است/ پرستاران درحال مهاجرت به کشور‌های دیگر هستند!

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: در این شرایط کرونا و عدم افزایش حقوق پرستاران باعث شده است کشور‌هایی که نیاز به پرستار دارند پرستاران ما را پذیرش می‌کنند و تاکنون تعداد زیادی از پرستاران کشور درحال مهاجرت به آن کشور‌ها هستند.

همایون سامه یح نجف آبادی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به گلایه رهبر انقلاب مبنی بر اجرا نشدن تعرفه گذاری خدمات پرستاری، اظهار کرد: قانون تعرفه گذاری حدود ۱۴ سال پیش تصویب شده است، اما متاسفانه به خاطر مخارج زیاد آن، تاکنون دولت‌ها آن را اجرایی نکرده اند.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب هم در مورد همین مسئله صحبت کردند و ابراز گلایه کردند که چرا چنین قانونی که می‌تواند سطح درآمدی پرستاران را ارتقا دهد اجرایی نمی‌شود.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: در این شرایط کرونا و عدم افزایش حقوق پرستاران باعث شده است کشور‌هایی که نیاز به پرستار دارند پرستاران ما را پذیرش می‌کنند و تاکنون تعداد زیادی از پرستاران کشور درحال مهاجرت به آن کشورها هستند.

سامه یح تصریح کرد: خصوصا در این شرایط کشور دولت باید بیشتر هوای قشر پرستار و کادر درمان را داشته باشد و باید هرچه زودتر این قانون تعرفه گذاری اجرایی شود تا زحمات این قشر تا حدودی جبران شود.

وی با بیان اینکه قشر پرستار با مشکلات عدیده‌ای رو به رو هست، بیان کرد: متاسفانه فقط روز پرستار به یاد این قشر زحمت کش هستیم، اما باید تمام روز‌های سال به یاد این افراد باشیم و از زحماتشان قدردانی کنیم.

عضو کمیسیون بهداشت در پاسخ به این سوال که کمیسیون بهداشت چه اقدامی در بودجه برای کادر درمان در نظر گرفته است؟ گفت: وزارت بهداشت قول داده است تعدادی از پرستاران را به‌صورت استخدامی جذب کند تا فشار بر روی کادر درمان کمتر وارد شود همچنین برقرار کردن کارانه و اضافه کاری پرستاران در دستورکار دولت و وزارت بهداشت هست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار