کد خبر:۹۰۱۸۸۷

الهندی: عامل اصلی عادی‌سازی روابط با اسرائیل تشکیلات خودگردان است

یکی از اعضای دفتر سیاسی جهاد اسلامی فلسطین از مواضع متناقض تشکیلات خودگردان فلسطین انتقاد کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین تشکیلات خودگردان فلسطین را عامل اصلی عادی‌سازی روابط بین رژیم‌های عربی با رژیم اسرائیل دانست.

«محمد الهندی»، جمعه شب گفت که این تشکیلات خودگردان فلسطین است که در عادی‌سازی روابط را با توافق اسلو برای این رژیم‌ها گشوده است.

او اظهار داشت: «هنگامی که تشکیلات خودگردان هماهنگی امنیتی را از سرگرفت، حتی کلمه‌ای درباره عادی‌سازی بین مغرب و اسرائیل نگفت».

طی ماه‌های اخیر، تشکیلات خودگردان فلسطین به ریاست «محمود عباس» در اعتراض به طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن و طرح اشغالی الحاق کرانه باختری به قلمرو رژیم صهیونیستی، همکاری‌های امنیتی با تل آویو را تعلیق کرد و به تماس‌ها با دولت ترامپ پایان داد و حتی با سایر گروه‌های مقاومت از جمله جهاد اسلامی و حماس بر ضرورت وحدت و مقابله جدی مسلحانه با دشمن تأکید کرد، ولی با شکست ترامپ در انتخابات و پیروزی بایدن، همه این تصمیمات لغو شد.

عضو دفتر سیاسی جهاد اسلامی گفت که بعید نیست که این عادی‌سازی بین کشور‌های عربی و رژیم صهیونیستی در سطوح مختلفی وجود داشته باشد.

هندی با این حال گفت که رژیم‌های سازشکار با اسرائیل نماینده مردم و توده‌ها نبوده و با تاریخ و فرهنگ آن‌ها انسجام ندارند.

او به سازشکاران تازه همچنین اینگونه توصیه کرد: «هرکسی که می‌خواهد از وعده‌های پیرامون عادی‌سازی روابط عبرت بگیرد، از سازشکاران اول (مصر، اردن و ...) عبرت بگیرد». اخیرا امارات، بحرین، سودان و مغرب روابط خود با اسرائیل را عادی‌سازی کرده‌اند بدون اینکه همانند مصر و اردن در قبال این کار امتیازی بگیرند.

به گزارش خبرگزاری صفا، عضو دفتر سیاسی جهاد اسلامی، در پایان گفت: «ما به ملت‌های عرب در حمایت از آرمان فلسطین و مخالفت با روند عادی‌سازی روابط با اسرائیل حساب باز کرده‌ا‌یم».
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار