آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۳۲۲۰

زنگنه: افزایش عرضه ۷۵ هزار بشکه‌ای تاثیری در خروجی اوپک‌پلاس ندارد

وزیر نفت به افزایش تولید روزانه ۷۵ هزار بشکه‌ای کشور‌های روسیه و قزاقستان در ماه‌های فوریه و مارس (بهمن، اسفند و فروردین‌ماه) اشاره کرد و گفت: این مقدار تغییر در تولید، تأثیری در خروجی اوپک‌پلاس و بازار جهانی نخواهد داشت.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «بیژن زنگنه» شب گذشته در دومین جلسه سیزدهمین نشست وزیران نفت و انرژی تولیدکنندگان عضو و غیرعضو سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) موسوم به اوپک پلاس که از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، درباره نتایج این نشست اظهار داشت: تصمیم بر این شد که به دلیل مشکلاتی که روسیه و قزاقستان داشتند و توافقی که عربستان با آن‌ها کرده بود، تولید این دو کشور برای ماه فوریه (بهمن- اسفند) روزانه ۷۵ هزار بشکه و برای ماه مارس (اسفند- فروردین) هم روزانه ۷۵ هزار بشکه دیگر (در مجموع دو ماه روزانه ۱۵۰ هزار بشکه) اضافه شود.

وی با اشاره به اینکه در واقع این افزایش روزانه ۷۵ هزار بشکه‌ای تأثیر قابل اندازه‌گیری در تولید ندارد و تولید کشور‌های عضو و غیرعضو اوپک تغییر قابل ذکری نمی‌کند، افزود: این دو کشور هم شماری مشکلات داخلی داشتند، نه اینکه بخواهند عدد تغییری کند و می‌خواستند مراعاتشان هم درست باشد.

وزیر نفت تأکید کرد: با توجه به اینکه زمستان است، این کشور‌ها مصرف داخلی بیشتری دارند و این تغییر در بازار جهانی و در مقابل تولید روزانه ۴۰ میلیون بشکه تأثیری ندارد.

زنگنه در پاسخ به این پرسش که آیا کشور دیگری قرار نشد داوطلبانه تولید خود را کاهش دهد تا این رقم افزایش تولید جبران شود، گفت: به‌طور رسمی اعلام نشده، ممکن است در کنفرانس خبری اعلام شود.

گفتنی است اوپک پلاس در این نشست تصمیم گرفت تا تولید خود را در ماه آینده میلادی در مقایسه با ماه جاری فقط ۷۵ هزار بشکه افزایش دهد.

این اقدام با توجه به شیوع گونه جدید از ویروس کرونا و احتمال بازگشت نفت ایران، تصمیمی منطقی به نظر می‌رسد و می‌تواند قیمت‌های کنونی را تثبیت کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار