کد خبر:۹۰۴۰۸۰
سازمان حمایت اعلام کرد

واگذاری تعیین نرخ کره به واحد‌های تولیدی/ نرخ کره ۱۰۰ گرمی ۱۰ هزار تومان است

مدیرکل نظارت بر محصولات کشاورزی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با بیان اینکه قیمت‌گذاری کره به واحد‌های تولیدی واگذار شده است، گفت: در حال حاضر حداکثر قیمت کره ۱۰۰ گرمی ۱۰ هزار تومان است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا رستمی، درباره افزایش قیمت کره خوراکی در بازار گفت: بر اساس مفاد تبصره ۲ ذیل دستور تصمیمات متخذه در یکصد و سیزدهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار ابلاغی طی نامه مورخ ۹۹.۹.۱، کره از فهرست اقلام گروه اول کالا‌های مشمول خارج و به گروه دوم منتقل شده و بر این اساس قیمت‌گذاری این کالا براساس ضوابط قیمت‌گذاری مصوب هیئت تعیین و تثبیت قیمت‌ها به عهده واحد‌های تولیدی است.

مدیرکل نظارت بر محصولات کشاورزی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان افزود: در حال حاضر و به دلیل قیمت بالای کره وارداتی با ارز نیمایی و یا آزاد، بخش قابل توجهی از کره تولیدی کارخانجات از محل تولیدات داخلی تامین می‌شود. همچنین با افزایش تقاضا، قیمت چربی در بازار داخلی و متناسب با آن قیمت کره حاصل از چربی نیز افزایش یافته است.

وی اظهار داشت: براساس مصوبات یکصد و سیزدهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار قیمت مصوب هر کیلو چربی شیر نیز از ۵۰۰ هزار ریال به ۶۰۰ هزار ریال افزایش یافته است و در حال حاضر و متناسب با هزینه‌های مترتب در تولید و عرضه و با توجه به نرخ چربی شیر، قیمت کره در بسته بندی‌های ۱۰۰ گرمی حداکثر معادل یکصد هزار ریال در حال عرضه می‌باشد.

قیمت کره پاستوریزه حیوانی ۱۰۰ گرمی از ۸ هزار تومان به ۱۰ هزار تومان و قیمت کره پاستوریزه حیوانی ۵۰ گرمی از ۴۱۰۰ تومان به ۵ هزار تومان افزایش یافته است.

این افزایش قیمت در حالی است که در ۲۴ شهریور ماه ۹۹ ستاد تنظیم بازار کشور افزایش قیمت مصوب کره خوراکی را اعلام کرد و براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار قیمت کره پاستوریزه حیوانی ۱۰۰ گرمی از ۴۵۰۰ تومان به ۸ هزار تومان و کره پاستوریزه حیوانی ۵۰ گرمی از ۲۳۰۰ تومان به ۴۱۰۰ تومان افزایش یافت.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار