کد خبر:۹۰۴۴۱۲

واشنگتن پست: نظامیان آمریکایی هنوز با پیامدهای حمله به عین‌الاسد دست به گریبان هستند

یک روزنامه مشهور آمریکایی نوشت، نظامیان آمریکایی که از یکی از بزرگترین بحران‌های دوره ریاست جمهوری ترامپ جان سالم به در برده‌اند، هنوز با تبعات حمله موشکی ایران دست به گریبان هستند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روزنامه واشنگتن پست، ایالات متحده یک سال قبل پس از شلیک چندین فروند موشک ایران به یک پایگاه نظامی اش در عراق، در آستانه یک جنگ تمام عیار با تهران قرار گرفت.

ارتش آمریکا اعلام کرد: ۱۱ فروند از موشک‌های ایران پایگاه نظامی هوایی عین الاسد واقع در غرب عراق را هدف قرار داد.

حملات موشکی ایران در پاسخ به ترور سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیرو‌های قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حمله یک فروند پهپاد آمریکایی در نزدیکی فرودگاه بغداد انجام شد.

ترامپ که بزرگترین بحران امنیت بین‌المللی در دوره ریاست جمهوری اش روبرو شده بود، پس از حمله موشکی ایران در ۸ ژانویه ۲۰۲۰، با عجله توئیت‌هایی را منتشر و ادعا کرد که "حال همه سربازان و نظامیان خوب است. "

با گذشت یک سال از این حمله موشکی، اعضای ارتش آمریکا که در این حمله تحت تاثیر قرار گرفته‌اند درباره این مساله صحبت می‌کنند که ایران و آمریکا چقدر در آستانه یک جنگ تمام عیار قرار داشتند.

البته در این حمله ظاهرا هیچ یک از نظامیان آمریکایی کشته نشد، ولی ۱۱۰ نظامی نجات یافته از این حمله با آسیب‌های مغزی روبرو شدند و برخی از آن‌ها نیاز به بستری شدن طولانی در بیمارستان‌ها و مراقبت‌های ویژه داشته‌اند.

ارتش آمریکا چند روز پس از این حمله به زخمی شدگان آن اشاره کرد و به این ترتیب ادعا‌های ترامپ درباره سالم بودن همه سربازان و نظامیان را رد کرد.

ولی واقعیت چیز دیگری بود. حداقل ۲۹ نظامی آمریکایی به شدت زخمی و مجروح شده بودند به طوری که نیاز به درمان و مراقبت‌های ویژه پیدا کردند. با گذشت یک سال از این حمله موشکی بزرگ، هنوز تعدادی از سربازان و نظامیان آمریکایی با پیامد‌های آن دست به گریبان هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار