
سلیمی در گفتگو با دانشجو:
افت فشار برق به دلیل تکمیل نشدن پارس جنوبی توسط توتال است / مدیریت ۸ ساله تکنوکراتها باعث قطعی برق بعد از ۳۸ سال!
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: علت افت فشار گاز به دلیل تکمیل نشدن فازهای پارس جنوبی است که با توتال بسته شده بود و این شرکت فرانسوی با بدعهدی خود دست کشور را در پوست گردو گذاشته است و باعث شد کشور با کمبود برق مواجهه شود.
علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره علت مکرر برق در کشو، اظهارکرد: حدود چند ماه پیش آقای روحانی به مردم گفتند که بروید خدا را شکر کنید که گاز، آب و برق در کشور قطع نشده است برخیها این حرف را جدی نگرفتند و به مزاح تلقی کردند، ولی این قطعی برق نشان داد که دولت در حوزه تولید برق و همچنین در حوزه استفاده صیانتی از حوزههای برقی و گازی مشکلاتی دارد.
وی ادامه داد: اصلا در ۳۷ یا ۳۸ سال پیش چنین اتفاقی به صورت گسترده در کشور وجود نداشت، اما در این ۸ سال به همت مدیریت تکنوکراتها در کشور چنین اتفاقی رقم خورد و دوستان تکنوکرات باید به مردم توضیح دهند.
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: باید این شیوه مدیریت پاسخ دهد که به چه علتی و چرا قطعی برق آن هم در فصل زمستان به صورت گسترده اتفاق افتاده است و مطمئنا پاسخی برای این سوال ندارند، زیرا در این ۸ سال اقدام متناشبی انجام نداده اند.
سلیمی با بیان اینکه وضع آلودگی هوا به مرز هشدار رسیده است، تصریح کرد: امسال مدارس تعطیل هستند پس بهانهای برای آلودگی هوا وجود ندارد که بگویند ترافیک عامل آلودگی است پس چرا هوا آلوده است؟.
وی افزود: علت افت فشار گاز به دلیل تکمیل نشدن فازهای پارس جنوبی است که با توتال بسته شده بود و این شرکت فرانسوی با بدعهدی خود دست کشور را در پوست گردو گذاشته است و باعث شد کشور با کمبود برق مواجهه شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس در پایان با بیان اینکه هرساله نیاز به افزایش ۱۲ درصدی ظرفیتها داریم، گفت: متاسفانه در این ۸ سال هیچ سرمایه گذاری در حوزه برق و منابع مصرفی دیگری در کشور صورت نگرفته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.