کد خبر:۹۰۶۲۶۹
امیر «نعمتی» اعلام کرد؛

اجرای عملیات ترکیبی مشترک برای ارزیابی مهارت نیرو‌های هوابرد نزاجا

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: عملیات مشترک هوابرد و متحرک هوایی به منظور ارزیابی مهارت نیرو‌های هوابرد نزاجا، با موفقیت در منطقه عمومی سواحل مکران انجام شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش، در حاشیه رزمایش اقتدار ۹۹ نزاجا، در جمع خبرنگاران، گفت: عملیات مشترک هوابرد و متحرک هوایی با به‌کارگیری یگان‌های واکنش سریع نیروی زمینی ارتش، پشتیبانی ترابری هواپیما‌های سنگین نیروی هوایی ارتش و بالگرد‌های هوانیروز صبح امروز با موفقیت در منطقه عمومی سواحل مکران انجام شد.

وی افزود: عملیات مشترک هوابرد برای ارزیابی مهارت کارکنان تیپ قهرمان ۵۵ هوابرد طرح ریزی شده، که از پادگان سرزمینی مستقیما توسط هواپیما‌های سی۱۳۰ نیروی هوایی ارتش به منطقه هدف ترابری شده و در منطقه موردنظر فرود آمدند؛ سپس با به‌کارگیری ادوات زرهی شنیدار، ماموریت خود را برای تصرف اهداف در منطقه ساحلی آغاز کردند.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: در پایان این عملیات عملکرد تیپ هوابرد در به‌کارگیری ادوات شنیدار و زرهی در منطقه هدف مورد ارزیابی کارشناسان قرار گرفتند.

امیر نعمتی ادامه داد: پشتیبانی و امنیت هوایی هواپیما‌های نیروی هوایی ارتش در اجرای ماموریت توسط قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) انجام می‌شود.

وی با اشاره به هماهنگی بین نیرو‌های چهارگانه ارتش و تاثیر مهم آن در ارتقای توان دفاعی گفت: کارکنان تیپ ۵۵ روی زمین از ادوات تهاجمی شنیدار استفاده کرده و با تیپ مکانیزه هجومی ما مشترک خواهند شد.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: در این رزمایش عملیات مشترک در دو مرحله انجام می‌شود؛ مرحله اول تا فرود روی زمین و مرحله دوم بعد از فرود نیرو‌های واکنش سریع بر روی زمین انجام می‌شود.

امیر نعمتی تصریح کرد: عملیات متحرک هوایی با هدف استفاده از بالگرد‌های شنوک و ۲۱۴ هوانیروز در دو بخش بر روی آب و در سطح و زیر سطح طرح ریزی و انجام شده و بدین ترتیب اهداف در عمق دریا و ساحل به طور همزمان منهدم شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار