«شن‌هاي سرخ تکريت» به چاپ دوم مي‌رسد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۶۳۶
همزمان با سي امين سال دفاع مقدس؛

«شن‌هاي سرخ تکريت» به چاپ دوم مي‌رسد

همزمان با چهارمين روز از هفته دفاع مقدس چاپ دوم کتاب «شن هاي سرخ تکريت» خاطرات عبدالامير افشين پور از آزادگان جنگ تحميلي بزودي توسط سوره مهر منتشر مي‌شود.

به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، كتاب «شن‌هاي سرخ تكريت» خاطرات عبدالامير افشين‌پور، يكي از آزادگان دوران دفاع مقدس است كه در سه فصل با عناوين «اردوگاه رماديه»، «اردوگاه موصل» و «اردوگاه تكريت» تهيه و تدوين شده است.

عبدالامير افشين پور درباره چگونگي تدوين خاطرات خود از دوران اسارت مي‌نويسد: من 19 مهرماه سال 1359 در خرمشهر به اسارت نيروهاي بعثي عراق درآمدم. 4 سال در اردوگاه‌هاي رماديه و تكريت و 6 سال نيز در اردوگاه‌ موصل بودم و روز ششم شهريور 1365 به ايران بازگشتم.

افشين‌پور كه در طول 10 سال اسارت، حدود 600 نامه به زبان رمز براي مادر خود نوشته تنها پس از گذشت 15 روز از آزادي، نگارش خاطرات دوران اسارتش را با رمزگشايي اين نامه‌ها آغاز كرده است.

وي با بيان اين كه اين نامه‌ها در موزه‌ آثار ملي جنگ در خرمشهر نگهداري مي‌شود ادامه مي‌دهد: «نگارش خاطراتم حدود 14 سال به طول انجاميد. در ابتدا اين خاطرات را به خاطر خودم مي‌نوشتم اما بعدها با تشويق برخي از دوستانم، اقدام به انتشار آن‌ها كردم.»

در پايان اين كتاب اسنادي مانند كارت شناسايي عبدالامير افشين‌پور و تصاويري از دوران قبل از اسارت و پس از آزادي او ارائه شده‌اند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار