
حاجیبابایی در گفتگو با دانشجو؛
تحریم آستان قدس از سوی آمریکا نشان از مبارزه جدی با مردم ایران است
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه آستان قدس یک مجموعه فرهنگی خدمات رسان از نظر معنوی و مادی به مردم بوِیژه مردم مستضعف است، تصریح کرد: تحریم آستان قدس از سوی آمریکا نشان از مبارزه جدی و برخورد جدی آمریکا با مردم و افکار مردم است.
حمیدرضا حاجی بابایی نماینده همدان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو؛ با اشاره به تحریم آستان قدس رضوی توسط آمریکا گفت: این نوع اقدام از طرف خزانه داری کل آمریکا نشان از استیصال سیاسی و وضعیت وخیم آمریکا و نشان اقتدار جمهوری اسلامی ایران است که آمریکا به این جمعبندی میرسد تا یک مرکز فرهنگی که متعلق به پیشوای مسلمانان و شیعیان است و مورد احترام همه ملتها بویژه ملت ایران است را تحریم بکند.
وی تاکید کرد: این اقدام آمریکا خط بطلانی بر تمام ادعاهایی است که آمریکا در گذشته از آزادی، احترام به مردم، احترام به عقاید و احترام به یک ملت داشت.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکا در وضعیتی قرار گرفت که با توجه به انتخابات ریاست جمهوری این کشور و وضعیت بوجود آمده در این کشور و به پایان رسیدن ترامپپیسم، که تفکر و خشونتی که آمریکائیها برای یک دوره چهار ساله انتخاب کردند، دست به این اقدام زد.
حاجی بابایی با بیان اینکه آمریکا از مرز خط قرمز بین المللی عبور کرد، افزود: این هم یکی از خطوطی است که باز آمریکائیها از آن عبور کردند مثل خطوط دیگری آمریکائیها در صحنه بین المللی و در کشورهای دیگر و بویژه در کشور ما از آن عبور کردند.
وی با بیان اینکه آستان قدس یک مجموعه فرهنگی خدمات رسان از نظر معنوی و مادی به مردم بوِیژه مردم مستضعف است، تصریح کرد: این اقدام آمریکا نشان از مبارزه جدی و برخورد جدی آمریکا با مردم و افکار مردم است.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این اقدام آمریکا بیانگر نوع تفکر و اندیشهای است که بر آمریکا حاکم شده، افزود: این سیاستهای غلط زیاد طولانی نخواهد شد و ما از مرز تحریمها عبور خواهیم کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.