کد خبر:۹۰۶۷۷۷
گزارش|

احتمال حضور مردم در جشنواره فیلم فجر به کجا رسید؟ / جای خالی صف‌های خرید بلیت و اکران‌های شبانه در فجر سی و نهم

فروکش کردن موج شیوع کرونا در کشور این احتمال حضور مردم در جشنواره فجر را بالا برده و هفته گذشته جلساتی درباره نحوه فروش بلیت برای سینما‌های مردمی و نیز ساز و کار اجرایی این بخش در جشنواره سی و نهم برگزار شده است.

احتمال حضور مردم در جشنواره فیلم فجر به کجا رسید؟ / جای خالی صف‌های خرید بلیت و اکران‌های شبانه در فجر سی و نهم

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو؛ کمتر از ده روز دیگر تا آغاز جشنواره فیلم فجر به عنوان بزرگترین رویداد سینمایی در کشور باقی مانده است. جشنواره‌ای که امسال در شرایط متفاوتی برگزار خواهد شد و البته هنوز هم خبر دقیقی از نحوه برگزاری آن از سوی روابط عمومی جشنواره منتشر نشده است. شیوع کرونا باعث شد تا مسئولان برگزاری جشنواره سه شیوه را برای برگزاری در شرایط متفاوت کرونایی شکور در نظر بگیرند. پیش از این قرار بود تا فیلم‌ها صرفا با حضور عوامل، داوران و اهالی رسانه اکران شود، اما بهبود اوضاع اغلب شهر‌ها در چندهفته گذشته احتمال برگزاری اکران‌های عمومی را نیز بالا برده است.

هفته گذشته «کیانوش جهانپور» رئیس مرکزاطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در در دبیرخانه سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر، از ستاد برگزاری و بخش‌های مختلف اجرایی جشنواره بازدید کرد و درباره شیوه برگزاری جشنواره گفت: «این انتظار که جشنواره مانند سال‌های قبل برگزار شود طبیعتا وجود ندارد. اگرچه به واسطه محدودیت‌هایی که اعمال شده، شرایط مبتلایان و مرگ‌و‌میر ناشی از کرونا با نزدیک شدن به روز‌های برگزاری جشنواره بهبود پیدا کرده است، اما نکته مهم آن است که این موضوع وجهی شکننده دارد و این شکنند‌گی در اوضاع، این هشدار را باقی می‌گذارد که رعایت پروتکل‌های بهداشتی، شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی باید صورت بگیرد لذا جشنواره امسال تفاوت عمده‌ای با کلیه ادوار گذشته خود دارد. البته ممکن است در این اوضاع ظرفیت‌های جدیدی هم در ارتباط با مخاطب به وجود بیاید. اما جشنواره سی و نهم با محدودیت‌ها و ارزیابی که از ریسک آن وجود دارد برگزار خواهد شد و امیدواریم جشنواره در سال آینده به روال سال‌های قبل خود بازگردد و یک استقبال حداکثری از سوی مخاطبانش داشته باشد. نکته‌ای که قاعدتاً در سال جاری مقدور نیست.»

مسعود نجفی مدیر روابط‌عمومی سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر هم پیش از این گفته بود که احتمال حضور مردم در سینما‌ها برای دیدن فیلم‌های جشنواره فجر وجود دارد.

با این شرایط و فروکش کردن موج شیوع کرونا در کشور به نظر می‌رسد این احتمال تقریبا قطعی است و هفته گذشته جلساتی درباره نحوه فروش بلیت برای سینما‌های مردمی و نیز ساز و کار اجرایی این بخش در جشنواره سی و نهم برگزار شده است.
 
احتمال حضور مردم در جشنواره فیلم فجر به کجا رسید؟ / جای خالی صف‌های خرید بلیت و اکران‌های شبانه در فجر سی و نهم

دست‌اندرکاران دبیرخانه جشنواره فجر جلساتی را با صاحبان سامانه‌های آنلاین فروش بلیت با محوریت سمفا داشته‌اند تا برنامه‌ریزی‌ها برای انجام بلیت‌فروشی مردمی صورت بگیرد. امسال به دلیل کرونا و محدودیت‌ها قرار نیست مثل سال‌های گذشته بلیت‌های بخش مردمی به صورت سری فروخته شود و مخاطبان باید بلیت‌ها را تکی بخرند.

بلیت فروشی جشنواره امسال الکترونیکی خواهد بود و خبری از صف‌های خرید بلیت در مقابل سینما‌ها نیست. همینطور قرار است تا مثل سال‌های گذشته یک سامانه خاص به صورت انحصاری متولی فروش بلیت نباشد و انحصار فروش بلیت اینترنتی شکسته شود.

همچنین قرار است هر سامانه‌ای که تمایل به بلیت‌فروشی در جشنواره دارد درخواست خود را اعلام و نیاز‌های فنی خود را در این مدت آماده کند. ضمن اینکه در مدت باقی مانده باید ساز و کار سمفا و نواقص فنی آن بررسی و آماده میزبانی و خرید بلیت شود.

به منظور حفظ پروتکل‌های بهداشتی و انجام ضدعفونی سالن‌های سینما فاصله بین سانس‌ها بیش از یک ساعت خواهد بود در این فرآیند بر خروج نفرات قبلی از سالن و ساماندهی ورود افراد جدید نیز نظارت می‌شود.

با این وجود هنوز درباره تعداد بلیط‌ها و ظرفیت دقیق سینما‌ها برای میزبانی از مردم و همینطور زمان آغاز فروش بلیط سازو کار مشخصی اعلام نشده است. علاوه بر این وجود منع تردد شبانه را هم باید به تفاوت‌های این دوره از جشنواره اضافه کرد. سال‌های قبل با وجود سانس‌های فوق‌العاده و استقبال مردم اکران‌ها تا نیمه شب هم ادامه داشت، اما امسال شرایط تازه اجازه اکران بیش‌تر از ۹ شب را نخواهد داد و در نظر گرفتن فاصله بین سانس‌ها برای ضد عفونی سالن‌ها احتمالا تعداد اکران‌ها نیز محدود خواهد بود.

از طرف دیگر و با وجود تعطیل بودن سالن‌های سینما در بیشتر زمانی که از شیوع کرونا در کشور می‌گذرد نمی‌شود تحلیل دقیقی از میزان استقبال مردم برای حضور در سینما‌ها داشت. با این حال حضور مردم در سینما‌ها در دو هفته‌ای که از باز شدن درب سالن‌ها با اکران محدود می‌گذرد نشان می‌دهد که دوستداران سینما به احتمال زیادی در انتظار دیدن فیلم‌های جشنواره روی پرده با و اعلام رسمی دبیرخانه جشنواره برای استقبال از فجر هستند. سازوکاری که در درجه اول باید سلامت جامعه را در نظر بگیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار