آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۷۳۱۱

طرح ترافیک سال ۱۴۰۰ گران می‌شود؟

معاون شهرد ار تهران با اشاره به پیشنهاد افزایش ۲۰ درصد طرح ترافیک طی سال آینده در پایتخت گفت: در صورت خرید طرح ترافیک به صورت شش ماهه و یکساله شهروندان از تخفیف ۲۰ تا ۳۵ درصدی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید مناف هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در صحن امروز شورای شهر درباره لایحه اصلاح مصوبه تعیین عوارض تردد جهت مدیریت ترافیک، کاهش تقاضای سفر و کنترل آلودگی هوا اظهار داشت: تغییرات جدی در طرح ترافیک سال آینده پیش‌بینی شده که یکی از آن‌ها افزایش ۲۰ درصدی نرخ طرح ترافیک است.

وی افزود: پیشنهاداتی هم درباره خرید‌های شش ماهه و یکساله طرح ترافیک داشته‌ایم و در صورتی که خرید شش ماهه طرح انجام گیرد، تخفیف ۲۰ درصدی و اگر خرید سالانه انجام شود تخفیف ۲ تا ۳۵ درصدی پیشنهاد شده است.

وی گفت: اگر شهورندان تهرانی طرح ترافیک خود را به صورت یکساله خریداری کنند، رسوب پول شهرداری بیشتر می‌شود و از این م نابع می‌توان به عنوان وجوه اداره شده برای نوسازی تاکسی‌ها و اتوبوس و مترو استفاده کرد.

وی بیان داشت: در بحث صدور مجوز سالانه هم که سال قبل ۱۵۰ هزار تومان بود امسال پیشنهاد ۱۸۰ هزار تومانی داده شده است.

سرانجام پس از بررسی اعضای شورای شهر و ارائه پیشنهادات آنها، یک فوریت لایحه تعیین عوارض محدوده طرح ترافیک تصویب شد.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار